Δημήτρης Μακαλιάς: «Είναι από τις γιορτές που μου αρέσουν, περνάω πολύ όμορφα τα Χριστούγεννα»


Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε για τα Χριστούγεννα.

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση από «Σμύρνη Σαλονίκη» μαζί με τη σύζυγό του Αντιγόνη Ψυχράμη, μίλησε για την… εμπειρία του να μοιράζεται μαζί της το καμαρίνι αλλά και με άλλες δύο γυναίκες, και για την αγαπημένη του γιορτή, τα Χριστούγεννα.

Με τη σύζυγο σου (Αντιγόνη Ψυχράμη) μοιράζεστε το ίδιο καμαρίνι;

«Έχουμε τη Ζαχαρένια και τη Μαρία, δύο φίλες μας, είμαστε τέσσερα άτομα στο καμαρίνι, παρέα. Είναι υπέροχο, δεν διανοείσαι πόσο ωραίο είναι… Ζω σαν την ταινία «Αυτό που θέλουν οι γυναίκες», με τον Μελ Γκίμπσον, γιατί πολλές φορές ξεχνάνε ότι είμαι εκεί και μιλάνε, είναι ένας καινούργιος κόσμος για μένα».

– Τι λένε οι γυναίκες;

«Σίγουρα λέτε πράγματα που οι άντρες δεν λένε μεταξύ τους».

– Δηλαδή;

«Λεπτομέρειες και «κουτσομπολιά» που οι άντρες δεν τολμούν να τα πουν μεταξύ τους».

Το ζευγάρι!

– Οι άντρες δεν κουτσομπολεύουν;

«Όχι, οι άντρες δεν κουισομπολεύουν, τόσο κουτσομπολιό δεν κάνουμε. Δεν θα πούνε τι τους έτυχε στα προσωπικά τους, στη γυναίκα, στον αδελφό τους, άντε να πουν κάτι για το παιδί τους. Οι άντρες δεν μιλάνε για τρίτους, οι γυναίκες θα τα πουν όλα, πώς ξύπνησαν, πώς είναι με τον άντρα τους, τα πάντα, όλα, με λεπτομέρειες. Φέτος θα μάθω πάρα πολλά για το γυναικείο κομμάτι. Ζω την τρέλα του καμαρινιού της Αντιγόνης, που στο παρελθόν δεν το είχα ζήσει. Έντυσε κι έβαψε το καμαρίνι, του έβαλε χαλί, φυτά, φέραμε χριστουγεννιάτικο δέντρο, έχουμε σχεδόν μια κουζίνα, αλμυρά και γλυκά για να τρώμε, είναι σαν σπίτι. Έχουμε επίσης την καφετιέρα μας, το βραστήρα μας, τα πάντα».

– Σου αρέσουν τα Χριστούγεννα;

«Είναι από τις γιορτές που μου αρέσουν, περνάω πολύ όμορφα τα Χριστούγεννα. Το Πάσχα με στεναχωρεί περισσότερο, υπάρχει και το κομμάτι του αδελφού μου, που «έχασα», ο οποίος γιόρταζε κιόλας. Τα Χριστούγεννα είναι από τις «χουχουλιάρικες» γιορτές που με ανεβάζουν, τις λατρεύω, μου αρέσουν τα φωτάκια, ο στολισμός. Πλέον ό,τι σκέφτομαι έχει να κάνει με το παιδί, να έχει ευημερία, υγεία, να είναι χαμογελαστός και ανέμελος. Ό,τι μου φέρνει ο Άγιος Βασίλης θέλω να είναι για τον Χάρη, εγώ είμαι πλήρης», είπε στο Λοιπόν.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ