«Σόου» με Χαρτ. Η απόπειρα στον Λέοναρντ και η αγκαλιά των… Λέικερς


Το Λέικερς – Κλίπερς ήταν το ματς που τράβηξε τα «φώτα» στην «Christmas Day» του ΝΒΑ. Ο ηθοποιός, Κέβιν Χαρτ, έπαιξε το δικό του ρόλο σε αυτό…

Ο Κέβιν Χαρτ βρέθηκε στις court seats του «Staples Center» και παρακολούθησε από κοντά το μεγάλο ματς του Λος Άντζελες μεταξύ των Λέικερς και των Κλίπερς, που βρήκε τους δεύτερους νικητές.

“Βασιλιάς” Λέοναρντ! Οι Κλίπερς τα… αφεντικά του Λος Άντζελες – video

Ο γνωστός ηθοποιός κατάφερε να δώσει το… δικό του τόνο στην αναμέτρηση, δείχνοντας την προτίμηση του. Ο Καγουάι Λέοναρντ των Κλίπερς πλησίασε σε κάποια στιγμή το σημείο όπου καθόταν ο Χαρτ, ο οποίος έμφανίστηκε… έτοιμος για τσαμπουκά, αφού σηκώθηκε και –κάνοντας φυσικά πλάκα- άρχισε να ρίχνει γροθιές στον αέρα.

Η παρουσία του στο ματς πάντως ήταν… πόλος έλξης για τους παίκτης των Λέικερς. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Άντονι Ντέιβις έκλεψε τη μπάλα και επιχείρησε τρίποντο, πέφτοντας στις court seats.

Όταν ο Ντέιβις συνειδητοποίησε πως «προσγειώθηκε» στον Κέβιν Χαρτ τότε ζήτησε να βγάλουν μια φωτογραφία. Ξαφνικά, στο σημείο πήγε τρέχοντας ο Λεμπρόν Τζείμς, έκανε πως γλιστράει και έπεσε και αυτός με την σειρά του πάνω στον γνωστό ηθοποιό, με τους τρεις τους να βάζουν τα γέλια!

View this post on Instagram

@kevinhart4real wanted a piece of Kawhi

A post shared by ESPN (@espn) on


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ