Αυτές οι ξένες celebrities έγιναν μανούλες μέσα στο 2019 – Δες τις πρώτες φώτο με τα μωρά τους!


Ανασκόπηση 2019: Το 2019 ήταν μια χρονιά με πολλά γεννητούρια τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή showbiz.

Πολλές ξένες celebrities δεν θα ξεχάσουν αυτή τη χρονιά. Και ο λόγος; Τους έφερε ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους και σίγουρα και τεράστια χαρά.

Δεν υπάρχει ομορφότερη και πιο ιερή στιγμή στην ζωή μιας γυναίκας από εκείνη που γίνεται μητέρα!

Ας δούμε λοιπόν ποιες ξένες έγιναν μανούλες μέσα στο 2019!

Ο γιος της Meghan Markle και του πρίγκιπα Χάρι.

Η Meghan Markle έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον πρίγκιπα Harry και η royal κοινότητα δεν θα μπορούσε να είναι πιο ενθουσιασμένη! Η Δούκισσα του Sussex καλωσόρισε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και με επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι του Buckingham έγινε γνωστό το ευχάριστο γεγονός: «Με χαρά ανακοινώνουμε ότι οι Μεγαλειότητές τους, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί νωρίς το πρωί της 6ης Μαΐου, 2019. O γιος των Αυτών Μεγαλειοτήτων ζυγίζει 3.3 κιλά. Η Δούκισσα και το μωρό είναι και οι δύο υγιείς και καλά…».

Γονείς έγιναν ξανά η Carrie Underwood με τον σύζυγο της Mike Fischer, αφού υποδέχτηκαν στην ζωή τον δεύτερο γιο τους. Το ζευγάρι μετά από πολλές προσπάθειες κρατά στην αγκαλιά του το νέο μέλος της οικογένειας του, το οποίο τους έχει πάρει τα μυαλά. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η Carrie, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, κοινοποιώντας φωτογραφίες με τον σύζυγο της και το νεογέννητο.

Μέσα στο 2019, η Blake Lively απέκτησε το τρίτο της παιδί με με τον Ryan Reynolds και σίγουρα είναι από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του Hollywood. Οι δυο τους, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2012 και έκτοτε βιώνουν στιγμές ευτυχίας. Να υπενθυμίσουμε πως το Χολιγουντιανό ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί, άλλα δυο παιδιά, την 4 ετών James και την 2 ετών Inez.

Η φώτο της Kim με το τέταρτο παιδί της!

Η Kim Kardashian έγινε μητέρα για τέταρτη φορά. Το μωρό, ένα αγοράκι, είναι το δεύτερο παιδί που απέκτησε με τον Kanye West μέσω παρένθετης μητέρας, μετά τη Σικάγο, η οποία γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2018. Το διάσημο ζευγάρι πήρε την απόφαση να στραφεί στη λύση της παρένθετης μητέρας όταν ανακάλυψαν πως η Kim υποφέρει από προδρομικό πλακούντα- μια διαταραχή που καθιστά μια ενδεχόμενη νέα εγκυμοσύνη απειλή για την ίδια της την ζωή.

Μανούλα για τρίτη φορά έγινε η Jessica Simpson μέσα στη χρονιά. Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της Eric Johnson.

Ο νεογέννητος γιος της Amber Rose.

Απέκτησε το δεύτερο παιδάκι της η Amber Rose. Η γνωστή τηλεπερσόνα δεν είχε εύκολη εγκυμοσύνη μιας και τους τελευταίους μήνες έπρεπε να βρίσκεται συνεχώς στο κρεβάτι της και να ξεκουράζεται. Ο μικρός πήρε το όνομα Slash Electric!

Η όμορφη ηθοποιός, Teresa Palmer έφερε στη ζωή το τρίτο της παιδί. «Το όμορφο κοριτσάκι μας, γεννήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στις 12 Απριλίου», έγραψε στο instagram της ανακοινώνοντας τη γέννηση του παιδιού της.«Είναι καθαρή μαγεία, νιώθουμε σαν να είμαστε σε ένα όνειρο».

Να ζήσουν σε όλες τις μανούλες τα αγγελούδια τους!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ