Ψαροντουφεκάς παγιδεύτηκε στα δόντια καρχαρία και σώθηκε από θαύμα

Παραλίγο να αποβεί μοιραίο το ψάρεμα ανήμερα τα Χριστούγεννα για έναν άνδρα, καθώς συναντήθηκε με έναν μεγάλο λευκό καρχαρία…

Ο ψαράς από τη Νότια Αφρική σώθηκε από θαύμα, καθώς βρέθηκε παγιδευμένος μέσα στη θάλασσα για 20 λεπτά, με τον λευκό καρχαρία να τον σέρνει στο νερό.

Το τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε σε ακτή του Δυτικού Ακρωτηρίου. Ο Theodore Prinsloo έκανε ψαροντούφεκο και πέτυχε ένα ψάρι 9 κιλών, το οποίο όμως είχε βάλει στο μάτι και ένας λευκός καρχαρίας, μήκους 5 μέτρων.

Ο Theodore Prinsloo έδεσε το ψάρι στη σημαδούρα του, πριν δει τον καρχαρία. Όμως, η σημαδούρα ήταν δεμένη στη ζώνη της στολής του. Ο καρχαρίας εντόπισε το ψάρι και δαγκώνοντας τη σημαδούρα, άρχισε να τραβάει στα ανοιχτά τον ψαροντουφεκά, ακόμα και βυθίζοντάς τον για ώρα κάτω από το νερό.

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν στην παραλία παρακολουθούσαν με τρόμο το μεγάλο λευκό καρχαρία να έχει παγιδέψει τον άνδρα. Ειδοποίησαν το λιμενικό και μια ομάδα διάσωσης άρχισε να ψάχνει τον Theodore Prinsloo.

Πέρασαν τουλάχιστον 20 λεπτά, μέχρι ο άνδρας να καταφέρει να λύσει τη σημαδούρα και να ελευθερωθεί από τα «σαγόνια» του καρχαρία. Ενώ προσπαθούσε να γυρίσει πίσω στην ακτή, ο λευκός καρχαρίας κολυμπούσε απειλητικά δίπλα του, έτοιμος να του επιτεθεί.

Τελικά, ο Prinsloo εξαντλημένος κατάφερε να βγει σώος στην παραλία, όπου και κατέρρευσε. «Σώθηκα από θαύμα» δήλωσε στα ΜΜΕ. Η τρομακτική του εμπειρία, ωστόσο, δεν τον πτοεί καθώς δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το αγαπημένο το χόμπι.

(Πηγή: Sputniknews)

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ