Εφιάλτης για 37χρονη στη Λευκάδα: Την βίαζαν και την εξέδιδαν για να παίρνουν χρήματα


Τέσσερα άτομα συνέλαβε η Αστυνομία, για αυτή την υπόθεση αρπαγής, βιασμού και εμπορίας ανθρώπων.

Χειροπέδες σε τέσσερις αλλοδαπούς πέρασαν το απόγευμα της Τρίτης (24/12), αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), στην Λευκάδα.

Πρόκειται για δύο άνδρες 36 και 38 ετών και δύο γυναίκες 58 και 31 ετών, που συνελήφθησαν για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής, της εμπορίας ανθρώπων, του βιασμού και άλλων αδικημάτων, σε βάρος 37χρονης αλλοδαπής.

Είχε προηγηθεί σχετική καταγγελία της 37χρονης σύμφωνα με την οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 36χρονος την κρατούσε παρά την θέληση της στην κατοικία του σε περιοχή της Λευκάδας και με την συνδρομή του 38χρονου την εξανάγκαζαν να περιέρχεται σε γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής με ομοεθνείς του.

Οι τέσσερις αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, κατά την διάρκεια διαδοχικών αστυνομικών επιχειρήσεων αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, σε περιοχές της Λευκάδας τις βραδινές ώρες της Τρίτης (24.12.2019).

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ