Θεσσαλονίκη: Πατίνια στον… βυθό!

Από τους δρόμους στον πάτο του Θερμαϊκού!

Άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία διεκδικεί η Θεσσαλονίκη καθώς είναι η πρώτη πόλη που απέκτησε υποβρύχια ηλεκτρικά πατίνια!

Δυστυχώς η «πρωτοτυπία» αφορά τον βανδαλισμό που συνεχίζουν να κάνουν κάποιοι ανεγκέφαλοι στην πόλη και οι οποίοι πετούν σε ανυποψίαστο χρόνο τα ενοικιαζόμενα πατίνια στη θάλασσα, καταστρέφοντας τα ουσιαστικά και ρυπαίνοντας τον Θερμαϊκό.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και στο βίντεο του GRTimes.gr, μέσα σε ελάχιστα μέτρα στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης, βρίσκονται πεταμένα στη θάλασσα πολλά ηλεκτρικά πατίνια, τα οποία ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τη διαύγεια του νερού, άλλες φορές φαίνονται περισσότερο και άλλες λιγότερο.

Τα πατίνια βρίσκονται στο νερό για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα και προφανώς θα έχουν αρχίσει να οξειδώνονται με αποτέλεσμα να κρίνεται ως επιτακτική η ανάγκη απομάκρυνσης τους.

Από το ύψος της Α` προβλήτας του λιμανιού έως και τον Λευκό Πύργο μόνο, εικάζεται ότι βρίσκονται βυθισμένα περισσότερα από 15 πατίνια και λέμε εικάζεται καθώς ο ακριβής τους αριθμός μπορεί να επιβεβαιωθεί μόνο από δύτες ή από πλωτό μέσο.

Πηγή: grtimes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here