Μέσα στα βράχια της Κύμης, βρίσκεται ένα πολύ θαυματουργό εκκλησάκι

Ένα αρκετά δύσκολο μονοπάτι με θέα όμως που σε μαγεύει και ο τελικός προορισμός το εκκλησάκι της Κρυφής Παναγιάς χτισμένο μέσα στους βράχους, σε αφήνει να αναρωτιέσαι πως το χτίσανε σε αυτό το σημείο.

Η «Κρυφή Παναγιά» βρίσκεται στην περιοχή Τσίλαρος Κύμης. Φωλιασμένη στην κόχη ενός βράχου στέκει εκεί κρυμμένη και αγέρωχη χρόνια τώρα χάρη στις προσπάθειες των πιστών που μεριμνούν.

Πίστη και μόνο πρέπει να υπάρχει στις καρδιές όσων θελήσουν να προσκυνήσουν την «Κρυφή Παναγιά» μας.

Ο δρόμος με το αμάξι (4Χ4) είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, καθώς και το μονοπάτι μέχρι την εκκλησία. Τραχύς χωματόδρομος με μεγάλη κλίση, γκρέμια, δύσκολα περάσματα, βράχια ορθά, χοντρές πέτρες (κροκάλες), αποτελούν τα στοιχεία της διαδρομής.

Κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει πάθει το παραμικρό. Δεν αφήνει η Παναγία μας.

Τον έσωσε από το πρόβλημα υγείας η Παναγία
Πολλά είναι τα θαύματα που έχουν γίνει. Πρόσφατα ένας άνθρωπος, από την Αθήνα που ποτέ δεν είχε βρεθεί στην Κύμη, βρήκε θαυματουργά θεραπεία σε σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.
Είδε στον ύπνο του το εκκλησάκι αυτό της Κρυφής Παναγίας και μια φωνή να του λέει “Πήγαινε να μου ανάψεις ένα κεράκι στην Κρυφή Παναγιά”.
Ο ίδιος μη γνωρίζοντας βρήκε πληροφορίες από το internet και μαζί με την οικογένεια του, βρέθηκε για πρώτη φορά στην Κύμη. Ήταν ακριβώς όπως είχε δει το εκκλησάκι στον ύπνο του.

Πηγή: newse.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ