Ποιος είναι ο Άγιος Βασίλης που δίνει νόημα στα δικά σου Χριστούγεννα;


Χριστούγεννα 1997 και η μυρωδιά από τα μελομακάρονα έχει φτάσει σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Το βράδυ δυσκολεύτηκα να κοιμηθώ διότι το μυαλό μου βρισκόταν συνεχώς στα δώρα του Άγιου Βασίλη. «Άραγε, θα μου έχει φέρει αυτό που του ζήτησα;», ρωτούσα τον εαυτό μου, ξανά και ξανά. Όταν το πρωινό των Χριστουγέννων έφτασε επιτέλους, πετάχτηκα από το κρεβάτι, προσπέρασα με βιασύνη τη μητέρα μου η οποία βρισκόταν ήδη στην κουζίνα ετοιμάζοντας τα πιο ιδιαίτερα γιορτινά εδέσματα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και… προσγειώθηκα τρέχοντας κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο Άγιος Βασίλης μου είχε φέρει ξανά το δώρο που του είχα ζητήσει. Κοίταξα τους γονείς μου με ένα βλέμμα γεμάτο ευγνωμοσύνη και άρχισα αμέσως το παιχνίδι. Σήμερα, 20 χρόνια μετά από αυτό το χριστουγεννιάτικο πρωινό, μπορώ ακόμη να αισθανθώ έντονα τον γνήσιο εκείνο ενθουσιασμό και την πηγαία χαρά που μου είχαν δώσει τότε οι πρώτοι Άγιοι Βασίληδες της ζωής μου: Η μητέρα και ο πατέρας μου.

Κάθε χρόνο έκαναν ό,τι μπορούσαν για να δίνουν νόημα στα δικά μου Χριστούγεννα, όπως κάνω και εγώ πλέον για τα δικά μου παιδιά. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως αυτό που συνειδητοποίησα πρόσφατα είναι ότι όσα χρόνια και αν έχουν περάσει από τότε που ήμασταν παιδιά, όλοι έχουμε -και θα έχουμε πάντα- ανάγκη από έναν Άγιο Βασίλη στη ζωή μας και κυρίως, όλοι οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους Άγιους Βασίληδες που ήταν πάντα δίπλα μας για να κάνουν πιο όμορφες τις ημέρες των Χριστουγέννων -και όχι μόνο.

«Thank you my Santa»

Στη δική μου περίπτωση, οι ξεχωριστοί αυτοί Άγιοι Βασίληδες ήταν οι γονείς μου, οι δικοί μου 1st Santa! Καθώς τα χρόνια περνούσαν, μπήκαν στη ζωή μου και άλλοι, αλλά εκείνοι θα είναι πάντα οι πρώτοι, διότι μου χάρισαν τις πιο όμορφες και γλυκές αναμνήσεις. Για εσένα, ο ιδιαίτερος αυτός Άγιος Βασίλης μπορεί να είναι κάποιος που μπήκε στη ζωή σου ξαφνικά και φώτισε κάποια Χριστούγεννα εκεί που δεν το περίμενες, δηλαδή, ένας Unexpected Santa. Μπορεί επίσης να είναι ένας BFF Santa, δηλαδή ο κολλητός ή κολλητή που είναι πάντα εκεί για εσένα κάθε Χριστούγεννα.

Όποιος και αν είναι ο δικός σου Άγιος Βασίλης, το θέμα είναι πως αξίζει να εκμεταλλευτείς τις γιορτινές αυτές ημέρες για να του εκφράσεις την αγάπη και την εκτίμησή σου και κυρίως για να του πεις ένα «μεγάλο» ευχαριστώ. Τα καλά νέα είναι πως φέτος μπορείς να το κάνεις με τον πλέον «έξυπνο» και ευφάνταστο τρόπο, μέσα από έναν υπέροχο διαγωνισμό που κάνει τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες σκορπίζοντας χαρά και… «ευχαριστώ».

Πώς θα κάνεις βήμα-βήμα το πιο πρωτότυπο δώρο στον δικό σου Άγιο Βασίλη

Στην περίπτωση που θέλεις να κάνεις ένα ιδιαίτερο δώρο στον δικό σου ξεχωριστό Άγιο Βασίλη και να του πεις «ευχαριστώ» για όλα όσα σου προσφέρει, αρκεί να επισκεφτείς τον απόλυτο online χριστουγεννιάτικο προορισμό, δηλαδή το γιορτινό xmas.ab.gr. Σε αυτό το ξεχωριστό site και ανάμεσα σε υπέροχα «Δώρα Αγάπης», γιορτινές συνταγές για γεύσεις γιορτής με τα πιο εκλεκτά και νόστιμα προϊόντα για το γιορτινό τραπέζι από το AB Xmaseshop, χριστουγεννιάτικες πρωτότυπες ιδέες και μεταξύ άλλων, ένα special γιορτινό ημερολόγιο, θα ανακαλύψεις και τον υπέροχο διαγωνισμό «Thank you my Santa».

Τι ακριβώς είναι αυτός ο διαγωνισμός και γιατί αξίζει και τη δική σου προσοχή; Σου δίνει την ευκαιρία με ελάχιστα «κλικ» να πεις «ευχαριστώ» στους Άγιους Βασίληδες της ζωής σου, που δίνουν νόημα στα δικά σου Χριστούγεννα. Αφού μπεις στο xmas.ab.gr και «κλικάρεις» την κατηγορία του διαγωνισμού, θα χρειαστεί απλώς να επιλέξεις μία από τις συνολικά δέκα κάρτες με τους ξεχωριστούς χαρακτήρες που θα βρεις και ταιριάζει στον δικό σου Άγιο Βασίλη!

Στη συνέχεια, θα στείλεις την κάρτα στο αγαπημένο σου πρόσωπο και θα μπεις σε κλήρωση για 10 δωροεπιταγές ΑΒ αξίας 150 ευρώ! Τόσο απλά! Από τον Classic Santa στον… Santa Baby και από τον BFF Santa στους Unexpected Santa, Grumpy Santa, Chef Santa, DIY Santa, Last-minute Santa και Perfect Santa! Οι Άγιοι Βασίληδες της ζωής σου είναι πολλοί και το σίγουρο είναι πως αξίζουν μια υπέροχη κάρτα έκπληξη και κυρίως, ένα ιδιαίτερο «ευχαριστώ»!

Να θυμάσαι, λοιπόν, πως όλοι χρειαζόμαστε έναν Άγιο Βασίλη και όλοι μπορούμε να γίνουμε ο Άγιος Βασίλης για τους αγαπημένους μας αυτές τις ημέρες! Πάνω απ’ όλα όμως όλοι μπορούμε να πούμε ένα ζεστό ευχαριστώ στον άνθρωπο που υπήρξε ο ξεχωριστός Άγιος Βασίλης για εμάς… Ακόμη να του στείλεις την κάρτα σου;


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ