Μαγνησία: Αίσιο τέλος για ηλικιωμένο που είχε εξαφανιστεί


Βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, (28/2/2019) ηλικιωμένος, ο οποίος είχε εξαφανιστεί χθες το βράδυ από την περιοχή όπου διέμενε στη Ν. Αγχίαλο και ειδικότερα στο συνοικισμό Δημητριάδα κοντά στο αεροδρόμιο.

Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι πολύ κοντά στην περιοχή όπου ζει, ταλαιπωρημένος, αλλά καλά στην υγεία του.

Στις έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής συνέδραμαν και οι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας αλλά και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας.

Να σημειωθεί πως ο ηλικιωμένος που πάσχει από άνοια εξαφανίστηκε χθες, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων. Το μεσημέρι ο γιος του μετέβη στο σπίτι του πατέρα του στην περιοχή Δημητριάδα στη Ν. Αγχίαλο, ωστόσο, ο πατέρας του δεν ήταν σπίτι. Μέχρι και το απόγευμα που βρίσκονταν εκεί, ο 86χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Ο γιος ενημέρωσε χθες το απόγευμα την Αστυνομία, ενώ ενημερώθηκαν και οι εθελοντές και ξεκίνησαν οι έρευνες, με το τέλος τους ευτυχώς να είναι αίσιο.

H Ομάδα Διάσωσης

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας, «ζωντανός και καλά στην υγεία του ανευρέθη ο ηλικιωμένος άνδρας σε εγκαταλελειμμένο σπίτι κοντά στην οικία του.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας προσέφερε τις Πρώτες Βοήθειες στον άνδρα ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας συγχαίρει όλους τους Φορείς που συμμετείχαν στην προσπάθεια ανεύρευσης, για την επιτυχημένη συνεργασία που οδήγησε σε αίσιο τέλος στην περιπέτεια ενός συνανθρώπου μας.

Με πληροφορίες από magnesianews.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ