Μητσοτάκης: Με την Μαρέβα και τα παιδιά στο Μέτσοβο (pic)


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται οικογενειακώς στο Μέτσοβο περνώντας κάποιες μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης τις φετινές γιορτές.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το newsit.gr, αργά το βράδυ της ημέρας των Χριστουγέννων ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έφτασε στο Ανήλιο του ΜετσόβουμΜαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περνά με την οικογένειά του τις μέρες των εορτών στο Μέτσοβο, όπου και θα παραμείνουν μέχρι και τις 29 του μήνα.

Αν και ανήμερα των Χριστουγέννων είχε βρεθεί στην ακριτική Κάσο, ο πρωθυπουργός έφτασε στην Ήπειρο ευδιάθετος ενώ σήμερα, Παρασκευή 27.12.2019, “ανέβασε” στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με… άπαντες παρόντες και παρούσες.

Click4more: Χαλαρές στιγμές στο Μέτσοβο με την Μαρέβα ο πρωθυπουργός! [pics]

Στην φωτογραφία ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποζάρει μαζί με την σύζυγό του, Μαρέβα και τα τρία τους παιδιά, Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη με το φυσικό τοπίο στο φόντο να είναι εντυπωσιακό και… χειμωνιάτικο.

Όλοι τους είναι casual ντυμένοι και στην λεζάντα ο πρωθυπουργός αναφέρει: “Γιορτές σημαίνει οικογένεια! Χρόνια Πολλά!”.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

View this post on Instagram

Γιορτές σημαίνει οικογένεια! Χρόνια Πολλά!

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on

Η… χριστουγεννιάτικη ανάπαυλα και ο ΠτΔ

Κατά την παραμονή του στο Μέτσοβο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το πρόσωπο που θα προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ήταν ο ίδιος, άλλωστε, που κατά τη συνάντησή του με τη Φώφη Γεννηματά, πριν από μερικούς μήνες, είχε πει ότι την περίοδο των Χριστουγέννων θα πάρει τις αποφάσεις του. Το ίδιο επανέλαβε, εμμέσως πλην σαφώς, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους πριν από μερικές μέρες στο Μαξίμου.

Οι τελευταίες πληροφορίες και ενώ η ονοματολογία καλά κρατεί αναφέρουν πως το πρόσωπο που θα επιλέξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα είναι πολιτικό, μιας και η κατάσταση με τις προκλήσεις της Τουρκίας βγάζει από το τραπέζι άλλα ενδεχόμενα. Αν και το ενδεχόμενο να προταθεί ξανά ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν αποκλείεται κατηγορηματικά, εκτιμάται ότι ο πρωθυπουργός θα προτείνει άλλο πρόσωπο για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα.

Πηγή: www.newsit.gr


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ