Κέρκυρα: Συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας που έπεσε από φλεγόμενο μπαλκόνι με το παιδί της


Σωτήρια αποδείχθηκε η απόφαση της μητέρας που πήδηξε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην Κέρκυρα για να σωθεί από την πυρκαγιά το βράδυ της Παρασκευής (13/12)

Πάνω στην απελπισία της, η μητέρα, βλέποντας το σπίτι της να φλέγεται, πήρε την γενναία απόφαση να πηδήξει από το μπαλκόνι, μαζί με την 13χρονη κόρη της.

Η Χριστιάνα Σκλήρη πήδηξε από το μπαλκόνι και μας αφηγείται την ιστορία της που συγκλονίζει.

Μιλώντας στο Star για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε εκείνη και η οικογένειά της, εξηγεί: «Έκανα αυτό που θα έκανε η κάθε μάνα για το παιδί της, είδαμε τον θάνατο, αγκαλιαστήκαμε».

«Το παιδί μου μου φώναζε ότι πεθαίνουμε. Χωρίς να χάσω την ψυχραιμία μου, αρπάζω το παιδί μου και πέφτουμε από το μπαλκόνι. Χτύπησα πάρα πολύ, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει που είμαστε όλοι ζωντανοί», λέει με συγκίνηση η μητέρα.

Το χρονικό

Στην απόγνωσή της μία γυναίκα, που έμενε στον τρίτο όροφο πήδηξε με το κοριτσάκι της στο κενό.

Σωτήρια για τη γυναίκα και το παιδί ήταν η τέντα παρακείμενου εστιατορίου. Πλέον η μητέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κέρκυρας με προβλήματα όρασης και πολλά κατάγματα.

«Η ξαδέρφη μου δεν βλέπει αυτή τη στιγμή. Έχει πάθει σοβαρή ζημιά στα μάτια. Έχει υποστεί πολλά κατάγματα και έχουν δηλητηριαστεί τα πνευμόνια της από τον καπνό», ανέφερε στον Alpha, συγγενής της γυναίκας.

Ο σύζυγός της, εκείνες τις εφιαλτικές στιγμές, κρεμόταν από τα κεραμίδια του σπιτιού για να γλιτώσει. Η μητέρα έπεσε στο έδαφος και παρά τους φρικτούς πόνους που αισθανόταν, ρωτούσε να μάθει αν η κόρη της είναι καλά.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ