Κατερίνα Καραβάτου: «Έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές με τον Κρατερό, δεν ήταν όλα ρόδινα» (Photos)

Κοινή συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησαν ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου.

Το ζευγάρι μίλησε για όλα ενώ η όμορφη παρουσιάστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει πως με τον σύζυγό της έχουν περάσει και δύσκολες στιγμές, καθώς δεν ήταν όλα ρόδινα και εύκολα.

– Λένε πως όσο μεγαλώνουμε είναι απαραίτητο να βρίσκουμε ελεύθερο χρόνο. Εσείς δεν διεκδικείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για εσάς και τα παιδιά σας;

Κατερίνα: Εμείς ως ζευγάρι θεωρούμε ότι τον ελεύθερο χρόνο μας πρέπει να τον αφιερώνουμε στα παιδιά μας. Δεδομένου πως αφιερώσαμε αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο μας στην Αέλια και στο μεγάλωμά της, θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και με τον Αρίωνα, ο οποίος έχει πλήρη αντίληψη τι συμβαίνει. Επίσης έχει καταλάβει πως έχει μεγαλώσει η Αέλια και διεκδικεί με τον τρόπο του πράγματα.

Κρατερός: Τα παιδιά μας βρίσκονται σε μια ηλικία που τώρα δεν μπορούν να κάνουν πράγματα μαζί. Η Αέλια είναι αρκετά μεγάλη σε σχέση με τον Αρίωνα. Σε έναν χρόνο θα είναι πιο εύκολη η παρέα μεταξύ τους. Ο Αρίωνας θαυμάζει και λατρεύει την Αέλια. Είναι η θεά του και θέλει να κάνει ό,τι κι εκείνη: Να τραγουδάει, να χορεύει και να κάνει ό,τι ακριβώς εκείνη. Φέτος ο Αρίωνας πήγε για πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό και σιγά σιγά θα ξεκινήσει κι αυτός να έχει τις παρέες και τους φίλους του. Να έχει με λίγα λόγια τον δικό του μικρόκοσμο, πέρα από την οικογένεια, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

– Μια και σε λίγες μέρες θα αλλάξει ο χρόνος, θέλω να κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν. Το 2009 ξεκίνησε η σχέση σας και έχετε συμπληρώσει δέκα χρόνια κοινής ζωής. Πώς κύλησαν αυτά τα χρόνια και πώς επηρέασαν τη ζωή σας;

Κατερίνα: Αυτά τα δέκα χρόνια έχουν φέρει κοινά πράγματα και στους δυο μας, αλλά πάνω από όλα, τα παιδιά μας. Φαντάσου πως από τα δέκα χρόνια, τα οκτώμισι είμαστε μαζί ως γονείς.

Κρατερός: Στις αρχές του 2009 γνωριστήκαμε, το 2011 παντρευτήκαμε και το φθινόπωρο του ίδιου χρόνου γεννήθηκε η Αέλια. Όπως καταλαβαίνεις, η σχέση μας ξεκίνησε με παιδί! Ήμασταν πολύ λίγο χρονικό διάστημα μόνοι μας.

Κατερίνα: Ισχύει. Πέρα από αυτό, με τον Κρατερό συνεργαζόμαστε στη δουλειά εδώ και έξι χρόνια. Είναι απίστευτο πώς φέρνει η ζωή κάποια πράγματα.

– Πώς είναι για ένα ζευγάρι να είναι μαζί και στο σπίτι αλλά και στη δουλειά;

Κρατερός: Όταν οι άνθρωποι δουλεύουν πάρα πολύ, είναι μαζί αλλά δεν είναι κιόλας.

Κατερίνα: Αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί αισθάνομαι σαν να έχουν περάσει πάρα πολύ γρήγορα.

Κρατερός: Υπάρχουν στιγμές που αισθάνεσαι πως έχουν περάσει πολύ γρήγορα. Υπάρχουν, όμως, και στιγμές που αν καθίσεις και το σκεφτείς, θα τα καταλάβεις διαφορετικά αυτά τα χρόνια. Το 2020 κλείνω 30 χρόνια ως ηθοποιός. Σ’ το λέω και νομίζω πως μιλάω για κάποιον άλλο! Αν σταθώ, όμως, να θυμηθώ τι έχω κάνει και με ποιους ηθοποιούς έχω συνεργαστεί, θα τα θυμηθώ τα χρόνια. Έτσι ακριβώς είναι και οι σχέσεις.

– Σε αυτά τα δέκα χρόνια η σχέση σας δοκιμάστηκε; Αντιμετωπίσατε κρίσιμες και κομβικές στιγμές;

Κατερίνα: Έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές με τον Κρατερό. Σε αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την αρχή της σχέσης μας δεν ήταν όλα ρόδινα. Όταν λοιπόν αυτό συμβαίνει, δεν είναι δυνατόν να μην επηρεαστείς. Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια έχασα τον μπαμπά μου και σαφώς ήρθα αντιμέτωπη με διάφορες δυσκολίες.

Κρατερός: Εγώ έχω μια συγκεκριμένη άποψη για τις δυσκολίες, που όσο μεγαλώνω εδραιώνεται ακόμα πιο πολύ στην ψυχοσύνθεσή μου. Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι παρών σε αυτές. Επίσης να είσαι καθαρός μέσα σου και να έχεις αγάπη. Με αυτή τη συνθήκη μπορείς να αντιμετωπίσεις πολλές καταστάσεις. Σίγουρα, δεν μπορείς να προβλέψεις τα πάντα. Οπότε δεν έχει και νόημα να έχεις αγωνία για τα πάντα.

Όταν λοιπόν είσαι παρών στις καταστάσεις, βρίσκεις τις λύσεις. Η δυσκολία είναι να είσαι παρών και να μη σφίγγεται η ψυχή σου. Να μη σε πιάνει φόβος, να μη σε πιάνει λύπη και να μην παρασύρεσαι από μεγάλη χαρά. Με λίγα λόγια, να υπάρχει μια ισορροπία, μια ψυχραιμία και μια ηρεμία. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να έχεις ένα πιο καθαρό μυαλό. Αυτό που μου έμαθε η ζωή είναι πως πρέπει να εκτιμάμε αυτά που έχουμε, να μη θεωρούμε τίποτα δεδομένο, να νιώθουμε την αγάπη μέσα μας και να τη μοιραζόμαστε, είπε στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here