Θάνος Μικρούτσικος: Συγκλονίζει το πρώτο μήνυμα του Ανδρέα για τον χαμό του αδελφού του (photos)


Αυτές τις ώρες που ο πόνος μοιάζει αβάσταχτος μετά τον χαμό ενός τόσο αγαπημένου προσώπου, τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν την οδύνη μιας τόσο μεγάλης απώλειας. Και ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι συντετριμμένος για τον θάνατο του αδελφού του Θάνου!

Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης έφυγε από τη ζωή χθες το απόγευμα μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο και βύθισε στο απόλυτο πένθος, όχι μόνο την οικογένειά του αλλά και όσους συνέδεσαν στιγμές από τις ζωές τους με τα τραγούδια του.

Ο πόνος όμως είναι αβάσταχτος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής ανέβασε την πρώτη ανάρτησή του μετά την είδηση του θανάτου του Θάνου Μικρούτσικου.

Με λίγες λέξεις και μία φωτογραφία από το παρελθόν, ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο τον μεγαλύτερο αδελφό του με τον υπήρξαν πολύ δεμένοι και αγαπημένοι.

«Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του Θάνου Μικρούτσικου ο οποίος απεικονίζεται σε πιο νεαρή ηλικία.

Φυσικά, η ανάρτησή του αυτή συγκέντρωσε χιλιάδες likes αλλά και τα συλλυπητήρια από όλους όσοι αγάπησαν τον Θάνο Μικρούτσικο.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρακάτω…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ