Θάνος Μικρούτσικος: Ο Χρήστος Θηβαίος αποχαιρετά συντετριμμένος τον πρώην πεθερό του


Ο καλλιτεχνικός κόσμος πενθεί για τον χαμό του Θάνου Μικρούτσικου ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο

Οι δικοί του άνθρωποι, στενοί φίλοι και συγγενείς αλλά και καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί του, θρηνούν για τον χαμό του. Ανάμεσά τους και ο Χρήστος Θηβαίος ο οποίος είχε και συγγενική σχέση με τον Θάνο Μικρούτσικο καθώς είχε παντρευτεί την κόρη του Κωνσταντίνα.

Ο γάμος αυτός έχει τελειώσει, όμως η αγάπη και ο σεβασμός ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες υπήρξαν πάντα βαθιά συναισθήματα που μοιράζονταν μεταξύ τους και δεν έπαψαν ποτέ να υφίστανται.

Ο Χρήστος Θηβαίος, συντετριμμένος για τον θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου θέλησε να τον αποχαιρετίσει με τον δικό του τρόπο μέσα από τα social media, ανεβάζοντας στο instagram μία φωτογραφία του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη. Η λεζάντα της φωτογραφίας ήταν μία μικρή φράση που όμως έκρυβε ευγνωμοσύνη, αγάπη αλλά και πόνο για την απώλεια. «Αντίο, σε ευχαριστώ για όλα» έγραψε ο Χρήστος Θηβαίος ο οποίος δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως ο μεγάλος Θάνος Μικρούτσικος δεν ζει πλέον ανάμεσά μας.

Ο Χρήστος Θηβαίος υπήρξε παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μικρούτσικου, κόρη του Θάνου Μικρούτσικου.

Ο γάμος αυτός τελείωσε αλλά οι δύο καλλιτέχνες παρέμειναν καλοί φίλοι και συνεργάτες.

Η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου θα γίνει αύριο στο Α’ Νεκροταφείο και θα είναι πολιτική.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ