ΠΑΟΚ: Βελγικά δημοσιεύματα στέλνουν τον Ίνγκασον στη Φιορεντίνα.


Η ιστοσελίδα “voetbalnieuws.be” αναφέρει σε δημοσίευμα της με τίτλο “στο δρόμο για την Φιορεντίνα ο Ίνγκασον” πως ο 26χρονος στόπερ βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα των ιταλικής ομάδας.

“Φουντώνουν” τα σενάρια που θέλουν τον στόπερ του ΠΑΟΚ, Σβέριρ Ίνγκασον να αποτελεί στόχο της Φιορεντίνα. Δημοσίευμα της βελγικής ιστοσελίδας “voetbalnieuws.be” αναφέρει ο πως ο Ισλανδός είναι στο… δρόμο για την Φιορεντίνα καθώς βρίσκεται πολύ ψηλά στη μετεγγραφική λίστα των “βιόλα”.

Ο Ίνγκασον -που έχει περάσει από τη Λόκερεν και γι’ αυτό ασχολούνται εκτενώς οι Βέλγοι μαζί του- ήταν γνωστό πως απασχολεί τη Φιορεντίνα καθώς προσφάτως  ο σκάουτερ της ομάδας Φαμπρίτσιο Μπερτούτσι το είχε παραδεχτεί δημοσίως.

Το τι θα συμβεί είναι άγνωστο, αλλά τα δεδομένα είναι πως ο Σιλανδός έχει ρήτρα ύψους 20 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και πως σε κάθε περίπτωση ο “δικέφαλος του Βορρά” δεν θα δεχθεί να μπει σε συζητήσεις με χαμηλότερο ποσό , τουλάχιστον από αυτό με τον οποίο τον αγόρασε από την Ροστόφ, ήτοι 4 εκατ. ευρώ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ