Οι χειρότερες εμφανίσεις της χρονιάς που δεν θέλουμε να ξαναδούμε


Δυστυχώς, τη χρονιά που φτάνει στο τέλος της δεν είχαν όλες οι -κατά τα άλλα- λαμπερές κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ μεγάλη έμπνευση σε ό,τι έχει να κάνει με τις στυλιστικές τους εμφανίσεις! 

Και ναι, υπήρξαν και εκείνες οι εμφανίσεις που μας… έβγαλαν τα μάτια και μας απογοήτευσαν ιδιαίτερα.

Ποιες είναι αυτές;

Ξεκινάμε από τη σύζυγο Στράτου Τζώρτζογλου, Σοφία Μαριόλα η οποία αν και μέσα στη μόδα αφού εργάζεται ως μοντέλο, δεν είχε και μεγάλη έμπνευση όταν έκανε βραδινή έξοδο με τον ηθοποιό.

Από τις εμφανίσεις που συζητήθηκαν αρνητικά ήταν και η Ιωάννα Τούνη η οποία στην ανάγκη της να αναδείξει το πολύ γυμνασμένο κορμί της, έκανε υπερβολές.

Η Κατερίνα Στικούδη είναι επίσης ανάμεσα στις κακοντυμένες της χρονιάς και επιλέξαμε εκείνη την εμφάνιση που προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια και θα καταλάβετε γιατί όταν τη δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Επίσης, η Μαίρη Συνατσάκη, αν και είναι fashion icon και έχει δημιουργήσει τις δικές της τάσεις στη μόδα, έπεσε φέτος σε στυλιστικά ατοπήματα.

Μία κακή της εμφάνιση αρκούσε για να… σβήσει από τη μνήμη μας κάθε καλή της στιγμή στυλιστικά. Ο λόγος για την Έλενα Ασημακοπούλου η οποία αν και έχει πολύ γούστο, υπερέβαλε εαυτόν όταν εμφανίστηκε με ultra sexy τοπ σε βάφτιση μέρα μεσημέρι.

Αρκετές κακές εμφανίσεις, όμως, έκανε και η Αννίτα Ναθαναήλ ενώ και η Στέλλα Γιαμπουρά μας απογοήτευσε με μία συγκεκριμένη στυλιστική της επιλογή σε βραδινή της έξοδο.

Στο… πάνθεον των κακοντυμένων κυριών της χρονιάς η Βάνα Μπάρμπα η οποία μάλιστα σε κάποια εμφάνισή της στις αρχές του Φθινοπώρου μας… ζάλισε με την προσπάθειά της να κάνει mix & match.

Δείτε ποιες άλλες κυρίες δεν κατάφεραν να μας πείσουν, φέτος τουλάχιστον, για το γούστο τους, ενδυματολογικά τουλάχιστον.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ