Νίκος Θεοδωρίδης: Έρευνες σε Ελλάδα και Δανία για την εξαφάνιση του

Ο Νίκος Θεοδωρίδης αγνοείται από τις 26 Νοεμβρίου 2019. Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τον 19χρονο στο αεροδρόμιο του Άαλμποργκ, στη Δανία. Αίτημα στον Εισαγγελέα για άρση του τραπεζικού απορρήτου. Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” της Τατιάνας Στεφανίδου, στο ΣΚΑΪ.

Αστυνομικές έρευνες σε Ελλάδα και Δανία είναι σε εξέλιξη για την εξαφάνιση του Νίκου Θεοδωρίδη, ο οποίος αγνοείται από τις 26 Νοεμβρίου 2019.
Σύμφωνα με όσα είπαν οι γονείς του στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” της Τατιάνας Στεφανίδου, στο ΣΚΑΪ, ο Νίκος Θεοδωρίδης εργαζόταν ως εποχιακός υπάλληλος σε ισπανική αεροπορική εταιρεία μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019. Στις 25 Νοεμβρίου ενημέρωσε τους γονείς του πως έλαβε ειδοποίηση από την Ryanair για να πάει για δουλειά στο Μιλάνο.
Ωστόσο, δεν πήγε ποτέ στην ιταλική πόλη. Ο 19χρονος “πέταξε” για το Άαλμποργκ, στη Δανία, όπου έφτασε στις 23.50. Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Νίκος Θεοδωρίδης ύστερα από μια ώρα έβγαλε το εισιτήριο της επιστροφής του και έκλεισε το κινητό του. Κάμερα ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Άαλμποργκ έχει καταγράψει τον 19χρονο, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες ότι εθεάθη στο λιμάνι της πόλης της Δανίας.

Όπως τόνισε στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”, ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Τζιανάκας: “Εμείς, ως οικογένεια, έχουμε ορίσει ιδιωτικό ερευνητή για να συνεχίσει τις έρευνες. Τον έχουν εντοπίσει στο αεροδρόμιο του Άαλμποργκ, κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου, τόσο κατά την άφιξη του, όσο και κατά το στάδιο στο οποίο λαμβάνει τις αποσκευές του… Από την Ελλάδα δεν υπάρχει κάποια μαρτυρία αξιόπιστη, που να δείχνει ότι έχει φύγει ή έχει επιστρέψει. Το εισιτήριο που πήγαινε με τελικό προορισμό το Άαλμποργκ – παρότι είχε υποστηρίξει ότι θα πήγαινε στο Μιλάνο – έφερε ημερομηνία έκδοσης 25 Νοεμβρίου και ήταν χωρίς επιστροφή. Το εισιτήριο επιστροφής εκδόθηκε με ημερομηνία 27 Νοεμβρίου, πρώτες πρωινές ώρες, αφότου αφίχθη στο Άαλμποργκ. Αυτομάτως αυτό δείχνει ότι κάτι συνέβη, κάτι ανέτρεψε τον σχεδιασμό του, με αποτέλεσμα εσπευσμένα να αναγκαστεί ουσιαστικά να βγάλει εισιτήριο επιστροφής για τις 2 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για δύο αυτοτελή, ξεχωριστά εισιτήρια και όχι για τροποποίηση υφιστάμενης κράτησης. Το έχουμε ελέγξει με την αεροπορική εταιρεία, καθώς και με το “Ελευθέριος Βενιζέλος”, δεν έχει επιβιβαστεί…”.

Και πρόσθεσε πως “δεν έχει γίνει ακόμα άρση του τραπεζικού απορρήτου. Θα πρέπει να έχει προκύψει τέλεση κάποιας αξιόποινης πράξης, προκειμένου να διαταχθεί άρση του τραπεζικού απορρήτου. Έχουμε ενδείξεις ότι έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις με αποτέλεσμα τις αμέσως επόμενες ημέρες να υπάρξει μία κρούση προς τον εισαγγελέα για να μπορέσει να διατάξει την άρση του τραπεζικού απορρήτου”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”, οι έρευνες των αρχών εστιάζονται στο διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής, που έπαιζε ο Νίκος Θεοδωρίδης. Όπως είπε η μητέρα, του, ο 19χρονος έπαιζε πολύ καιρό αυτό το παιχνίδι, αλλά “τον Νοέμβριο κλεινόταν στο δωμάτιο του και έπαιζε με τις ώρες. Έβγαζε θυμό απέναντι μου…”. Αξίζει να σημειωθεί πως ο λογαριασμός του στο παιχνίδι δεν έχει ενεργοποιηθεί από την ημέρα της εξαφάνισης τους.

Ακούστε όλα τα στοιχεία που μεταδόθηκαν στην χθεσινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here