Δώνης: “Να ανέβουμε επίπεδο και να αντιπροσωπεύσουμε όσα πρεσβεύει ο Παναθηναϊκός.”

Ο Γιώργος Δώνης παραχώρησε δηλώσεις στο περιθώριο της χριστουγεννιάτικης γιορτής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου έβαλε ως κύριο στόχο της ομάδας να έχει ανέβει επίπεδο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, μίλησε στο περιθώριο της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης της ομάδας για την πρόοδο που ευελπιστεί να πετύχουν οι “πράσινοι” έτσι ώστε να “αντιπροσωπεύουν το DNA και την ιστορία του συλλόγου, όπως ήταν κατά το παρελθόν”, ενώ αναφέρθηκε ακόμα στην ίωση που ταλαιπωρεί αρκετούς παίκτες της ομάδας τις τελευταίες μέρες εκφράζοντας την ελπίδα του να μην υπάρξουν τα ίδια προβλήματα με πέρυσι τέτοια εποχή.Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για:

Την γιορτή του Παναθηναϊκού:
Χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις, ώστε να βλέπεις τα παιδιά χαρούμενα. Το να προσφέρεις χαρά στα παιδιά, μας κάνει όλους χαρούμενους.

Το τι κρατά από το 2019 και τι περιμένει από το 2020:
Σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο, προσπαθούμε να λειτουργήσουμε μια διαδικασία προόδου. Σίγουρα έχουμε μεγάλο δρόμο ακόμη να διανύσουμε, ώστε να φτάσουμε σε σημείο που η ομάδα να αντιπροσωπεύει το DNA και την ιστορία του συλλόγου, όπως ήταν κατά το παρελθόν. Είναι σημαντικό να βλέπεις τα παιδιά και κάποιους νέους παίκτες να πηγαίνουν σε καλύτερο επίπεδο, να αισθάνονται πιο δυνατοί μέσα στην ομάδα. Πάντα ο δεύτερος χρόνος για τα παιδιά που πρωτοεμφανίστηκαν είναι πιο δύσκολος, γιατί πέφτει μεγαλύτερο βάρος στις πλάτες τους, πρέπει να αποδείξουν πράγματα, να δείξουν μεγάλη σταθερότητα. Άλλοι μπορούν να το καταφέρουν και άλλοι όχι.

Χρειάζεται από όλους μεγάλη υπομονή από όλους. Από το φίλαθλο κοινό. Είναι μια δύσκολη διαδικασία, εγώ θα κρατήσω ότι η ομάδα μπορεί να δώσει μια καλύτερη προοπτική και στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, να έχουμε πάει ένα επίπεδο πιο πάνω από πέρυσι, ώστε η τρίτη χρονιά να είναι η πιο καθοριστική χρονιά.

Την ίωση που ταλαιπωρεί την ομάδα:
Σίγουρα με ανησυχεί γιατί φανταστείτε πως πέρυσι δεν είχαμε κάνει το εμβόλιο. Φέτος το κάναμε. Όλα τα παιδιά, κοιτάξαμε να τα προστατεύσουμε. Κουρμπέλης και Βαγιαννίδης είναι πιο άσχημα, Δώνης και Κολοβός είναι καλύτερα αλλά θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Ελπίζω να μην έχουμε τα περυσινά, γιατί μπαίνουμε σε μια ροή παιχνιδιών με τρία ματς κάθε εβδομάδα και θέλουμε όλοι να είναι καλά στην υγεία τους, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται.

Τις μετεγγραφές του Ιανουαρίου:
Είναι μια διαδικασία που τρέχει. Είναι συγκεκριμένοι στόχοι. Το έχουμε συζητήσεις κι άλλες φορές. Είναι πάντα ο Ιανουάριος μια δύσκολη μεταγραφική περίοδος και θα είναι σημαντικό, κάποια παιδιά είτε που θα βρούμε που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους είτε με μορφή δανεισμού, να είναι παίκτες που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, χαρακτηριστικά που θέλουμε στην ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here