Πιτίνο: “Ανησυχώ για τα κιλά του Βουγιούκα”


Ο Ρικ Πιτίνο ήταν ευδιάθετος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου για την 13η αγωνιστική της Basket League και δεν παρέλειψε στη συνέντευξηε Τύπου να “πειράξει” τον Ίαν Βουγιούκα λέγοντας ότι ανησυχεί για τα κιλά του αφού γνωρίζει ότι του αρέσει το φαί και το ποτό.

Αφού αναφέρθηκε σε όσα έκριναν τον αγώνα με τον Πανιώνιο υπέρ του Παναθηναϊκού, ο Ρικ Πιτίνο το έριξε στην… πλάκα στην συνέντευξη Τύπου. Συγκεκριμένα ο προπονητής ο “τριφυλλιού”, ενόψει Πρωτοχρονιάς, άρχισε τα “πειράγματα” στον Ίαν Βουγιούκα, λέγοντας ότι ανησυχεί για τα κιλά που θα πάρει ο Έλληνας σέντερ αφού λατρεύει το κρασί, το ψωμί και το τυρί.Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για:

Tο παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ ένα ευτυχισμένο και υγιές 2020 σε όλους τους Έλληνες φίλους μου. Είναι μια ξεχωριστή χώρα με ξεχωριστούς ανθρώπους και είμαι πολύ περήφανος που ζω εδώ. Ο κόουτς του Πανιωνίου έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα του, όμως έχουμε πολύ περισσότερο ταλέντο, μέγεθος και μπορείς να κάνεις πολλά όταν έχεις μια ομάδα με ταλέντο, μέγεθος και που μπορεί να σουτάρει καλά και είναι αντίστοιχα πολύ δύσκολο εμπόδιο για να ξεπεράσεις».

Tον τομέα των ριμπάουντ: «Ένα από τα προβλήματα που έχουμε στην Ευρωλίγκα ειδικά είναι το ριμπάουντ. Κάναμε κάποιες αλλαγές για να δώσουμε ώθηση, αρχίζοντας τον Μήτογλου στο “4” και μας βοήθησε, γιατί ανά λεπτό είναι ο καλύτερος ριμπάουντερ που έχουμε στην ομάδα. Είχε 4 ανά 12 λεπτά συμμετοχής και απόψε πήρε περισσότερα λεπτά, έπαιξε σχεδόν 21 λεπτά και πήρε 11. Ελπίζω, γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να είναι η απόλυτη απάντηση στο πρόβλημα, ότι θα μας βοηθήσει στο ριμπάουντ παίζοντας στη θέση “4”. Επίσης, βοήθησε και τον Τόμας στο “3”, που είχε 8 ριμπάουντ. Αυτό μας κάνει να έχουμε μεγαλύτερο μέγεθος, μας βοηθά στο ριμπάουντ, πιθανότατα θα μας πληγώσει μερικές φορές στην άμυνα στο ένας εναντίον ενός, αλλά γενικά κάναμε κάτι για το ριμπάουντ που είναι μια αδυναμία μας. Χρησιμοποιήσαμε τον Γουάιλι στο “4” για να μάθει τη θέση στην επίθεση. Παίξαμε με τη Μακάμπι όσο μπορούσαμε, αλλά μας έβαλε όλα τα σουτ στο τέλος. Παίξαμε καλό μπάσκετ, αλλά υστερήσαμε πολύ στη ρακέτα και όταν δεν την ελέγχεις, δεν ελέγχεις τη μοίρα σου. Ελπίζουμε ότι αυτές οι αλλαγές θα μας βοηθήσουν με το ριμπάουντ και σε άλλους τομείς».

Tον Ίαν Βουγιούκα: “Ανησυχώ ενόψει της νέας χρονιάς για τον Ίαν, ο οποίος πρέπει να χάσει ένα κιλό ως την Πρωτοχρονιά και μετά κάθε 15 μέρες πρέπει να χάνει 2 κιλά. Ανησυχώ γιατί θα έχει ρεπό λόγω της παραμονής Πρωτοχρονιάς και αγαπά το κρασί, το τυρί και το ψωμί! Ανησυχώ ότι θα φάει πολύ αυτές τις μέρες”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ