Ιλένια Ουίλιαμς: «Σπάει» τη σιωπή της και μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Ουγγαρέζο


Πάνε αρκετοί μήνες από τότε που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσω του Πρωινού ανακοίνωνε τον ξαφνικό χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς. 

Από αυτή την ανακοίνωση και μετά, ούτε εκείνος αλλά ούτε και εκείνη αναφέρθηκαν ποτέ ξανά στον χωρισμό τους.

Μέχρι που η Ιλένια σήμερα, καλεσμένη στην εκπομπή Μαζί σου το Σαββατοκύριακο, αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να μιλήσει γι” αυτό.

Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια είπε αρχικά για το τέλος της σχέσης της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο:

«Έτσι έρχονται τα πράγματα στη ζωή. Ή προχωράς ή σταματάς. Ήμασταν πέντε χρόνια μαζί. Μετά τον χωρισμό επέλεξα να κλειστώ τρεις μήνες στον εαυτό μου.

Και στη σχέση μέσα όταν με ρωτούσαν για το μέλλον μας, αισθανόμουν περίεργα. Ακόμη και το κομμάτι της δημοσιοποίησης του χωρισμού, ήθελα να κάτσω λίγο πιο πίσω. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο είναι ένα ευχάριστο γεγονός, όταν όμως χωρίζεις ξαφνικά όλοι το αντιμετωπίζουν ως κάτι δυσάρεστο. Ξέρω ότι είναι κάτι που απασχολεί» είπε αρχικά για το τέλος της σχέσης της με τον παρουσιαστή η Ιλένια.

«Είμαι ένας άνθρωπος που κρατάω τις καλές στιγμές. Μετά από πέντε χρόνια είτε προχωράς είτε σταματάς. Έχουμε περάσει όμορφες στιγμές και αυτές κρατάω. Φανταζόμασταν αλλιώς το μέλλον. Θέλαμε διαφορετικά πράγματα να στο πω πιο απλά. Εγώ είμαι σε μια φάση που θέλω να δώσω πάρα πολλή βάση στη δουλειά μου, σε αυτό το καινούργιο ξεκίνημα που κάνω τώρα. Θέλω να δω και την Ιλένια… Γιατί ακριβώς επειδή πάντα έκανα λίγο πίσω, αποφάσισα πως πρέπει να κάνω και λίγο μπροστά. Για μένα…»

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε η Ιλένια Ουίλιαμς…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ