Καφέ της Χαράς: Αυτή θα είναι η επεισοδιακή πρώτη συνάντηση Χαράς-Πώποτα (photos)


To «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει 31 Δεκεμβρίου στον ΑΝΤ1 και θα έχει ενδιαφέρον.

Οι ήρωες θα συναντηθούν ξανά 15 χρόνια μετά και η Ρένια Λουιζίδου σε συνέντευξή της μίλησε για την πρώτη συνάντηση της Χαράς με τον Περίανδρο, η οποία θα είναι επεισοδιακή.

Ποιες θα είναι οι μεγάλες αλλαγές που θα δουν οι τηλεθεατές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο;

Αρχικά το «Καφέ της Χαράς» δεν υπάρχει. Εχει καεί από εμπρησμό. Μετά από αυτό λόγω στενοχώριας η Χαρά, που είχε μεταναστεύσει στην Αυστραλία, είχε διακόψει επαφές με αγαπημένα της πρόσωπα, όπως η Σταυρούλα και η Τασία. Εχει εξαφανιστεί, κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται. Η Χαρά ζει στην Αυστραλία με έναν νέο σύντροφο στη ζωή της. Η κόρη της, δικηγόρος πια, η Βάλια, αποφασίζει να εξιχνιάσει πώς έγινε ο εμπρησμός στο «Καφέ της Χαράς». Πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι και η Χαρά πηγαίνει και αυτή για να την πάρει να φύγουν. Η Χαρά λοιπόν έχει μια σχέση, το «Καφέ» δεν υπάρχει και η Βάλια αποφασίζει να μείνει στο χωριό και να ξανανοίξει το καφέ.

Θα ήθελα λίγο να μου περιγράψεις την πρώτη σκηνή με τον Χάρη Ρώμα. Τι θα δούμε…

Η πρώτη συνάντηση είναι απρόβλεπτη. Συναντιούνται χωρίς να το περιμένουν. Τυχαία. Γνωρίζει βέβαια ο ένας την ύπαρξη του άλλου στο χωριό. Υπάρχει αμηχανία, αλλά από τη δεύτερη φράση που ανταλλάσσουν αρχίσουν να κοντράρονται και να διαφωνούν. Και ακολουθεί ο πρώτος καβγάς.

Επιστρέφουν!

Εχουν όμως συναισθήματα ακόμη ο ένας για τον άλλον;

Δεν έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλον. Η σχέση Χαράς – Περίανδρου έχει αφήσει κατάλοιπα και απωθημένα. Εχουν παρελθόν που τους ακολουθεί στο σήμερα.

Υπήρξε το καλοκαίρι του 2006 έντονη φημολογία ηώς η σειρά τότε θα πήγαινε για τέταρτη σεζόν. Υπήρχαν σχέδια τότε για τέταρτη σεζόν, η οποία δεν έγινε; Οχι, ποτέ. Η σειρά ολοκληρώθηκε απόλυτα ομαλά.

Ρένια, τι θυμάσαι πιο έντονα από το πρώτο «Καφέ»;

Δεν είναι ένα: πολλά γέλια και πολλή πλάκα μέσα στο κρύο.

Σε φώναζε τότε ο κόσμος Χαρά στον δρόμο…

Ακόμη με φωνάζει ο κόσμος Χαρά στον δρόμο. Και Χαρούλα από το «Σόι». Κάποιοι έχουν κόλλημα με το «Αστροπελέκι» από τους «Απαράδεκτους», άλλοι με το «Αλίκη» από τον «Ακάλυπτο». Το σήμα κατατεθέν όμως νομίζω είναι η Χαρά.

Εχει δημιουργηθεί μεγάλη προσμονή από τον κόσμο για την επιστροφή της σειράς. Είναι και το πρόγραμμα που επέλεξε ο ΑΝΤΙ για τα 30 χρόνια λειτουργίας του. Σε αγχώνει το πώς θα πάει η σειρά στους πίνακες τηλεθέασης;

Βεβαίως! Εχω αγωνία να πάει καλά το νέο «Καφέ». Σε υγιές πλαίσιο πάντα. Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες και από “εμάς και από τον κόσμο. Είμαστε όμως εξοικειωμένοι με το ότι ξεκινάμε σε κάθε καινούργια δουλειά από το μηδέν ανεξαρτήτως προηγούμενης.

Πηγή: Tv Έθος


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ