Γκύζη: Τα σενάρια για τη δολοφονία του 66χρονου


Δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία για τη δολοφονία του 66χρονου στου Γκύζη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 66χρονος φέρεται να έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών. Το σπίτι του ήταν ανάστατο, αλλά δεν έφερε σημάδια διάρρηξης. Αυτό σημαίνει πως είτε άνοιξε ο ίδιος στους δράστες, είτε του επιτέθηκαν στην είσοδο της διώροφης κατοικίας, του πήραν τα κλειδιά και μπήκαν στο σπίτι του ανενόχλητοι.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κυρία Μαρία, ξαδέρφη του 66χρονου, τόνισε πως “είχαμε στενή φιλία. Όταν πέθανε η μητέρα του, τον βλέπαμε που ερχόταν με το μηχανάκι. Στην αρχή μας μιλούσε, αργότερα σταμάτησε… Είχε πέσει και παλαιότερα θύμα ληστείας και έβαλε συναγερμό”.

Ο 66χρονος ιδιοκτήτης βενζινάδικου, βρέθηκε νεκρός από αστυνομικούς, το πρωί της Κυριακής (29.12.2019), στην είσοδο του οικήματος, στου Γκύζη, δεμένος χειροπόδαρα, φιμωμένος και με πολλά τραύματα στο σώμα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, φίλος του τον αναζητούσε από το Σάββατο, και ειδοποίησε την Αστυνομία. Χθες το πρωί, αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και αντίκρισαν τη σορό του 66χρονου. Φωτογραφία InTime

Ο 66χρονος ζούσε μόνος του στο διώροφο, ύστερα από τον θάνατο της μητέρας του. Γείτονες ανέφεραν στην αστυνομία πως δεν άκουσαν φασαρία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ/ Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ