Ρέθυμνο: Ναυτικός έπεσε από το πλοίο στη θάλασσα – Παραλίγο τραγωδία τα μεσάνυχτα στο λιμάνι

Το πλοίο είχε φτάσει στο λιμάνι του Ρεθύμνου και ο άτυχος ναυτικός προσπαθούσε να δέσει τους κάβους. Ξαφνικά έπεσε από το καράβι στη φουρτουνιασμένη θάλασσα…

Απίστευτο περιστατικό με ένα ναυτικό που έπεσε από καράβι τα μεσάνυχτα στο λιμάνι Ρεθύμνου. Το “κινηματογραφικό” γεγονός συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν ένας 55χρονος ναυτης σε φορτηγό καράβι, προσπαθώντας να δέσει τους κάβους (φτάνοντας το καράβι στο λιμάνι Ρεθύμνου) έπεσε στη θάλασσα, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας και των ανέμων.

Αμέσως έγινε αντιληπτός και δόθηκε σήμα στο Λιμεναρχείο Ρεθύμνου να συνδράμει. Μετά από τιτάνια προσπάθεια, καθώς τα ρεύματα της θάλασσας έσπρωχναν τον ναύτη προς τα μέσα, με τη συνδρομή σκάφους του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου, αλλά και με σωσίβια που είχαν ρίξει οι συνεργάτες του ναύτη από το καράβι του, ο 55χρονος κατάφερε να βγει στη στεριά και άμεσα μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου για εξετάσεις.

Υπήρχε μάλιστα η πληροφορία ότι ο 55χρονος άνδρας, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ωστόσο η κατάσταση του , τη δεδομένη στιγμή είναι πολύ καλή και δεν διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο, δίνοντας τέλος σε μια πραγματικά απίστευτη περιπέτεια τα μεσάυχτα της Κυριακής.

Πηγή: flashnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here