Ηλεία: Σκυλιά επιτέθηκαν και άρπαξαν τον ποδηλάτη από το πόδι. Δαγκώματα στη μέση του δρόμου


Αντιμέτωπος με δύο σκύλους βρέθηκε στη Σπιάντζα της Ηλείας, ένας ποδηλάτης, το πρωί του Σαββάτου (28-12-2019). Οι σκύλοι του επιτέθηκαν…

απρόκλητα και τον δάγκωσαν στο πόδι με αποτέλεσμα να προκαλέσουν τον ελαφρύ τραυματισμό του ποδηλάτη. Παραμένει άγνωστο αν πρόκειται για αδέσποτα ή δεσποζόμενα, καθώς αμέσως μετά την επίθεση οι σκύλοι εξαφανίστηκαν.

Ο ποδηλάτης μίλησε για το περιστατικό που σίγουρα τον κάνει πλέον πιο επιφυλακτικό, ακόμα και όταν θέλει να κάνει μια αμέριμνη βόλτα στη φύση απολαμβάνοντας το αγαπημένο του χόμπι.

“Ερχόμουν από τη Σπιάντζα προς το αντλιοστάσιο με το ποδήλατο και σε αυτό εδώ το σημείο και μου επιτέθηκαν δύο σκυλιά. Πριν προλάβω να αντιδράσω με άρπαξαν από τη γάμπα. Κατέβηκα κάτω και αυτά εξαφανίστηκαν” είπε αρχικά και συνέχισε:

“Δεν βλέπω κανέναν εδώ να δω σε ποιον ανήκουν. Δεν ξέρω αν είναι αδέσποτα ή δεσποζόμενα. Κάλεσα την Αστυνομία, έψαξαν οι αστυνομικοί αλλά όπως και εγώ δεν είδαν κάτι. Το μόνο που μπορώ να κάνω μου είπαν είναι μήνυση κατ’ αγνώστων. Μπορεί να είναι κάποιος πιο πίσω να είδε και να τα μάζεψε. Κάλεσα και το ΕΚΑΒ γιατί έχω πληγή στο πόδι” συμπλήρωσε.

Οι αστυνομικοί που επιλήφθησαν του περιστατικού δεν μπόρεσαν να βρουν τα σκυλιά ή σε ποιον ανήκουν. Είναι επιτακτική ανάγκη όμως στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου αλλά και συνολικά της Ηλείας, να δοθεί μια λύση στο πρόβλημα.

Πηγή: ilialive.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ