Θάνος Μικρούτσικος: Συγκλονισμένος ο Λαζόπουλος μιλά για την τελευταία συνάντησή τους (Video)


Συγκλονίζει ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας για την τελευταία συνάντηση με τον Θάνο Μικρούτσικο 8 μέρες πριν φύγει από την ζωή.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Λάκης Λαζόπουλος είχε συναντήσει τον Θάνο Μικρούτσικο στο ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν.

Ο Λάκης συγκινημένος είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»: «Μετά από μια τέτοια μάχη υπάρχει πάντα αυτή η αίσθηση ότι θα έρθει κάτι κακό, μοιραίο. Μόνο που αυτό όταν συμβαίνει, δεν υπάρχει αποδοχή».

Και υπογράμμισε: «Ήταν ένας πολύν ευφυής άνθρωπος, με πολύ χιούμορ και η συνάντηση είχε πολλή κουβέντα για όλα τα πράγματα, ένας άνθρωπος που δεν έκανε κανένα σκόντο στην τέχνη του, δεν ασπάστηκε τίποτα φτηνό ποτέ. Ήταν ένας άνθρωπος ωραία κάθετος… εκπαίδευσε την Ελλάδα στο να συλλαβίζει και μουσικά και νοηματικά πολύ σπουδαία έργα. Από τους πιο σπουδαίους ανθρώπους που έχω συναντήσει, κομμάτι της ζωής μας, φίλος μας, κομμάτι της ιστορίας. Τόσο “καθαρός”, όπως ένα τραγούδι».

Όσο για την τελευταία τους συνάντηση πριν από τον θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου είπε: «δυνατός, ευφυής, το μυαλό του δούλευε. Πρώτη φορά είδα άνθρωπο να παλεύει τον καρκίνο με μαθηματικά! Τα έβαζε κάτω και έλεγε έχω αυτά τα συμπτώματα, αυτές τις παρενέργειες, αυτό είναι κάτι καλό, αυτό είναι κάτι κακό, αυτό πού καταλήγει; Μιλούσα με έναν φίλο γιατρό και μου έλεγε πως “είναι θαύμα το πόσο χρόνο διαχειρίστηκε αυτή την ασθένεια. Είχε σπάσει όλα τα χρονικά περιθώρια”», σημείωσε ακόμη.

Και κατέληξε λέγοντας: «Μέχρι το τέλος είχε απόλυτη διαύγεια και απόλυτο χιούμορ. Γελάσαμε, αλλά με μία αίσθηση πως σήμερα είμαστε εδώ, αύριο όμως μπορεί να μην είμαστε»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ