Θάνος Μικρούτσικος: Το συγκλονιστικό του μήνυμα που διάβασε πριν 20 μέρες ο γιος του -«Ρουφήξτε κάθε δευτερόλεπτο ζωής»


Δεν έχει περάσει ένας μήνας από τη στιγμή που ο Θάνος Μικρούτσικος μετέφερε στο κοινό ένα ακόμη συγκλονιστικό μήνυμά του.

Ηταν στις 10 Δεκεμβρίου όταν ο βραβεύτηκε για τη συνολική του προσφορά στη μουσική, μια τιμητική διάκριση από την ετήσια πολιτιστική έκδοση «Επίλογος» στο Μουσείο Μπενάκη. Ο ίδιος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί. Στη θέση του πήγε και παρέλαβε το βραβείο ο γιος του, το καμάρι του, ο μικρός του, ο Στέργιος.

Ο Στέργιος Μικρούτσικος ήταν εκείνος που διάβασε τον συγκλονιστικό χαιρετισμό του πατέρα του Θάνου Μικρούτσικου, ο οποίος μπορεί να μην μπόρεσε να παραβρεθεί, πέρασε όμως τα μηνύματά του. Μηνύματα αισιοδοξίας, παρά τη δύσκολη κατάσταση που περνούσε, τη μάχη του με τον καρκίνο που έληξε για τον Θάνο Μικρούτσικο το περασμένο Σάββατο.

Το μήνυμα του Θάνου Μικρούτσικου που διάβασε ο γιος του Σέργιος

«Επιτρέψτε μου να σας πως, ότι παρότι πορεύομαι με την πλάτη στον τοίχο, είμαι ένας απόλυτα ευτυχισμένος άνθρωπος. Είναι αφενός η μουσική μου και κυρίως ο κόσμος που με αγκάλιασε με τέτοια αγάπη, τέτοιο πάθος και μου αναπτερώνει κάθε λεπτό το ηθικό, αλλά είναι και οι πέντε δικοί μου άνθρωποι. Με τη σημερινή ευκαιρία θέλω να πω σε όλους τους φίλους που είναι σήμερα εδώ: Μην αφήσετε καμιά στιγμή στη ζωή σας να πάει χαμένη. Ρουφήξτε κάθε δευτερόλεπτο. Ο χρόνος τρέχει τόσο γρήγορα. Διευρύνετε τις γνώσεις σας μέχρι τέλους. Συνεχώς να ονειρεύεστε. Κυνηγήστε την ουτοπία, όπως σας διαβεβαιώνω το έκανα εγώ και θα συνεχίσω, μέχρι τέλους. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς».

Λιτός και άμεσος, ο Θάνος Μικρούτσικος δεν σταμάτησε μέχρι τέλους να στέλνει τα μηνύματά του. Η πολιτική κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου θα γίνει σήμερα το μεσημέρι από το Α’ Νεκροταφείο.

Πηγή: www.newsone.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ