Premier League: Μαζεύουν υπογραφές κατά του VAR.


“Χαμός” γίνεται στην Αγγλία με το Video Assistant Referee, με την πλειοψηφία των Άγγλων να είναι εναντίον του και ιστοσελίδα να μαζεύει υπογραφές για την κατάργησή του.

Το VAR έχει μπει για τα καλά στο ποδόσφαιρο την τελευταία διετία, βελτιώνοντας τις διαιτησίες των αγώνων, αλλά δημιουργώντας και πολλά προβλήματα, με μεγαλύτερο όλων τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές των αποφάσεων, που έχουν ως αποτέλεσμα κωμικοτραγικές εικόνες σε πολλά γκολ.

Στην Αγγλία μάλιστα, η πλειοψηφία των οπαδών φαίνεται ότι δεν συμφωνεί με τη χρήση του, γεγονός που έγινε ξεκάθαρο και μέσα από ένα σχετικό poll του Γκάρι Λίνεκερ στα Social Media.

Την ίδια ώρα δε, στην ιστοσελίδα change.com ξεκίνησαν μία “εκστρατεία” εναντίον του και μαζεύουν υπογραφές για την κατάργησή του. Στόχος είναι να μαζέψουν 5.000 ώστε στη συνέχεια να απευθυνθούν στους αρμόδιους φορείς.

Στη συγκεκριμένη πλατφόρμα αναφέρονται τα εξής: «H χρήση του VAR στην Premier League έχει αποτύχει παταγωδώς. Οι αποφάσεις είναι λανθασμένες, ίσως και περισσότερες φορές απ’ όσο πριν τη χρήση του. Εξαπατώνται οι φίλαθλοι, μιας και υπήρχε η ενημέρωση ότι θα επικαλούταν η όλη διαδικασία μόνο σε “καθαρές και καταφανείς” περιπτώσεις.

Όσοι είναι στο γήπεδο έχοντας πληρώσει εισιτήριο είναι εντελώς μπερδεμένοι καθώς δεν βλέπουν τη διαδικασία της απόφασης. Οι φίλαθλοι έπρεπε να είναι προτεραιότητα, αλλά έχουν αφεθεί εντελώς στην άκρη.

Ο VAR έχει κλέψει την καρδιά και την ψυχή από το ποδόσφαιρο. Ήταν το πιο δημοφιλές άθλημα πριν το VAR, δεν ήταν “χαλασμένο” και δεν χρειάζεται επιδιόρθωση. Ας τελειώσουμε αυτή την τρέλα, να βάλουμε τους φιλάθλους σε πρώτο πλάνο και να διώξουμε το VAR!»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ