Superleague – Μποροβήλος: “Πρωτάθλημα ακόμα και με ξένους διαιτητές.”


Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, ξεκαθάρισε μετά το τέλος της συνεδρίασης της Superleague, ότι το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί ακόμη και αν χρειαστεί να φέρουν ξένους διαιτητές.

Η Superleague συνεδρίασε για την απόφαση των Ελλήνων διαιτητών να απέχουν από τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μετά τα νέα επεισόδια βίας εναντίον τους και ξεκαθάρισε προς όλους τους τόνους, ότι οι αγώνες δεν γίνεται να διακοπούν.

Μόλις ολοκληρώθηκε μάλιστα η συνάντηση των ομάδων, πλην Ολυμπιακού και Λαμίας που δεν έδωσαν το “παρών”, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, τόνισε ότι θα γίνει κάθε προσπάθεια για να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα. Οι δηλώσεις του Μποροβήλου

«Τα προβλήματα του ποδοσφαίρου είναι γνωστά. Θα ζητήσουμε μια συνάντηση κατεπειγόντως από την ΚΕΔ και σε αυτή τη συνάντηση είναι στη διακριτική ευχέρεια της ΚΕΔ αν θα παρίσταται και αντιπροσωπεία διαιτητών. Η επιστολή των διαιτητών προσανατολίζεται προς μία κατεύθυνση αλλά συγκεκριμένα πράγματα δεν λέει, ότι αυτό θα μπορέσει να γίνει ή ότι το άλλο δεν θα γίνει.

Θα κατατεθούν οι απόψεις της διαιτησίας. Εμείς να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν μπορούν να γίνουν όλα σε μία ημέρα. Δεν μπορεί να σταματήσει το πρωτάθλημα, οι ημερομηνίες είναι στενές. Σε αυτή τη συνάντηση θα δούμε τι μπορεί να γίνει και τι όχι και να συνεχιστεί ο διάλογος. Πρέπει να συνεννοηθούν όλες οι πλευρές για να μπορέσουμε να δούμε κάτι καλύτερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τις μηνύσεις προς τους διαιτητές: «Κάποιες μηνύσεις έχουν ήδη αποσυρθεί, κάποιες άλλες θα είναι αντικείμενο ανταλλαγής απόψεων για το τι μπορεί να γίνει. Δεν μπορεί η Λίγκα να υποχρεώσει κάποιον. Πρέπει να δούμε σε θεσμικό πλαίσιο πως μπορεί να γίνει στην πράξη και πως μπορούμε να το περιχαρακώσουμε για το μέλλον. Η Λίγκα ή η κάθε ομάδα δεν γίνεται να της ζητείται να κάνει κάτι που δεν έχει τη δύναμη να το κάνει».

Για το ενδεχόμενο ξένων διαιτητών: «Όταν λέμε ότι θα κάνουμε κάθε τι δυνατό για να γίνει η αγωνιστική, δεν είναι ωραίο πράγμα ούτε να απειλούμε τους διαιτητές ούτε να λέμε ότι θα κάνουμε το Α ή το Β. Σας λέω κατηγορηματικά ότι θα κάνουμε κάθε ενέργεια, έτσι ώστε να έχουμε αγωνιστική».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ