Πετράλωνα: Με μπαλτά τεμάχισε τον νονό του – Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 21χρονος


Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες του φρικτού εγκλήματος στα Πετράλωνα. Ο φερόμενος ως δράστης τεμάχισε τον νονό του με έναν μπαλτά τον οποίο και υπέδειξε στους αστυνομικούς. Απολογείται την Παρασκευή.

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας ασκήθηκε σε βάρος του 21χρόνου, ο οποίος το Σάββατο ομολόγησε πως σκότωσε τον 52χρόνο νονό του, τεμάχισε το πτώμα του στο διαμέρισμα όπου διέμεναν στην οδό Πανδώρου στα Πετράλωνα και το πέταξε στα σκουπίδια.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων λίγο πριν τις 6 το απόγευμα με τη συνοδεία αστουνομικών και χωρίς να εκπροσωπείται από δικηγόρο.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, παραπέμφθηκε ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή από τον οποίο έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή.

Click4more: Πετράλωνα: Video ντοκουμέντο με τον 21χρονο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα.

Κατά τη διάρκεια της ομολογίας του ενώπιον των αστυνομικών φέρεται να υπέδειξε το φονικό όπλο το οποίο και κατά πληροφορίες εντοπίστηκε στο διαμέρισμα της οδού Πανδώρου. Πρόκειται για ένα μπαλτά ο οποίος φέρεται να ανευρέθηκε στο πατάρι του διαμερίσματος.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ