Δόθηκε στην κυκλοφορία η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας. Ομαλοποιείται η κίνηση των αυτοκινήτων


Στην κυκλοφορία δόθηκε, πριν από λίγο, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας, η νέα εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας που είχε κλείσει και στα δύο ρεύματα, από το ύψος των διοδίων Αφιδνών, λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Σημειώνεται, ότι τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, ενώ δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία λεωφορείων και φορτηγών άνω των 3,5 τόνων. Παράλληλα, αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του γηπέδου Διονύσου έως το σημείο του Αγίου Πέτρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, που είχε διακοπεί λόγω της χιονόπτωσης, καθώς και στην οδό Αγίου Μερκουρίου προς την Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Τέλος, διακόπηκε η κυκλοφορία στην περιοχή Καλοπούλα, στο ρεύμα προς Υμηττό. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας «Νέα Οδός» το ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία είναι ανοιχτό καθόλου το μήκος του αυτοκινητοδρόμου που διαχειρίζεται η Νέα Οδός.

Click4more: Πέντε πόντοι χιόνι έκοψαν τη χώρα στα δυο! Μεγάλη ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς!

Όλα τα ΙΧ κινούνται κανονικά στο ρεύμα προς Λαμία, καθώς η Τροχαία έδωσε εντολή λήξης της εκτροπής στο σταθμό διοδίων Αφιδνών. Παράλληλα, η κίνηση επιτρέπεται ελεγχόμενα και σε βαρέα οχήματα που είχαν ακινητοποιηθεί πριν τα διόδια Αφιδνών. Στο ρεύμα προς Αθήνα, η κυκλοφορία των οχημάτων που είχαν ακινητοποιηθεί στο τμήμα Καπανδρίτι Μαλακάσα έχει ξεκινήσει να ομαλοποιείται.

Στο 39.8 χλμ. βρίσκονται ακινητοποιημένα 4 επικαθήμενα φορτηγά. Στο σημείο σε συνεργασία με δυνάμεις της Πυροσβεστικής γίνονται προσπάθειες απεγκλωβισμού των οχημάτων. Η κυκλοφορία των ΙΧ προς Αθήνα σε αυτό το σημείο γίνεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.Παραμένουν σε ισχύ οι παρακάτω εκτροπές που πραγματοποιούνται σύμφωνα με εντολή της Τροχαίας:

Διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος του Σταθμού Διοδίων Θήβας, ρεύμα προς Αθήνα: Οι οδηγοί αναστρέφουν στο ρεύμα προς Λαμία
Διακοπή κυκλοφορίας στον Ανισόπεδο Κόμβο «Βαθύ» ρεύμα προς Σχηματάρι: Οι οδηγοί αναστρέφουν στο ρεύμα προς Χαλκίδα

Εκτιμάται ότι σε μια ώρα θα ολοκληρωθεί η αποσυμφόρηση και θα λήξουν οι εκτροπές συνολικά.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ