Μπέτυ Μαγγίρα: Αυτή είναι η σχέση της με τα νούμερα τηλεθέασης (Photos)


H Μπέτυ Μαγγίρα πολυτάλαντη και πάντα πολυπράγμων.

Φέτος, την απολαμβάνουμε στη σειρά «Σπίτι είναι» και η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό, μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση αλλά και για τη σχέση της με τα νούμερα τηλεθέασης.

Ποια στοιχεία σας έκαναν να πείτε το «ναι» σε αυτή τη σειρά; Το τελευταίο σας σίριαλ ήταν το 2006-2007.

Μου άρεσε πολύ το σενάριο, όταν το διάβασα το θεώρησα φρέσκο και καλογραμμένο. Είδα ότι η ιστορία αντικατοπτρίζει πολλά από αυτά που συμβαίνουν τώρα στην κοινωνία και μου άρεσε πολύ αυτό. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το καστ, καθώς οι Εβελίνα Παπούλια, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Μαρία Κωνσταντάκη, Αντώνης Φραγκάκης, η κ. Μαρία Αλιφέρη είναι άνθρωποι που έχουν ξεχωρίσει. Πίστεψα πολύ, λοιπόν, σε αυτή τη δουλειά και ήταν ο βασικός λόγος που επέστρεψα στη μυθοπλασία, με έναν μόνιμο ρόλο και όχι με γκεστ που έκανα τα τελευταία χρόνια, μετά τους «Εντιμότατους κερατάδες», που επίσης είχαν προβληθεί στον ALΡΗΑ.

Μετά, λοιπόν, από 13 χρόνια, πώς βιώνετε την εμπειρία των γυρισμάτων;

Εξοικειώθηκα πολύ γρήγορα με τους ρυθμούς και τα πολύωρα γυρίσματα. Δεν είναι το ίδιο να κάνεις μία εκπομπή και το ίδιο ένα σίριαλ, υπάρχουν διαφορετικές απαιτήσεις και αυτό το ήξερα.

Η επιστροφή της Τν στη μυθοπλασία πώς σας φαίνεται;

Καιρός ήταν να επιστρέψουμε στη μυθοπλασία, ωστόσο φέτος η προσφορά είναι εξαιρετικά μεγάλη, πολλά κανάλια, πολλές σειρές. Έτσι, ο τηλεθεατής είναι δύσκολο να επιλέξει και να κάνει focus. Θα προτιμούσα το παιχνίδι να είναι πιο μοιρασμένο, το κάθε κανάλι να έχει τον δικό του χαρακτήρα και όχι να ξεκινά ένα κανάλι με ένα-δύο σίριαλ και μετά να ακολουθούν και τα υπόλοιπα στο ίδιο μοτίβο. Έχουμε καταλήξει την ίδια ώρα να έχουμε πέντε σίριαλ. Πρέπει να δίνεις επιλογές στον τηλεθεατή και αυτό το λέω ως τηλεθεάτρια.

Αυτό γινόταν πάντα;

Ναι, εννοείται… Όποιος κάνει μία επιτυχία σε μία ζώνη, μετά μιμούνται και οι υπόλοιποι, ακολουθούν.

Με την τηλεθέαση τι σχέση έχετε;

Όταν πηγαίνω για γύρισμα, θα ρωτήσω από ενδιαφέρον. Όμως, το δικό μου κριτήριο δεν εξαρτάται από τα νούμερα. Αν και την τηλεθέαση τη σέβομαι καθώς τα κανάλια έτσι πορεύονται, δεν είχα ποτέ τέτοιο άγχος, τα κριτήρια μου ήταν άλλα. Είναι λάθος να κάνεις κάτι με αγάπη, με κόπο, μόχθο, είτε είναι σειρά είτε εκπομπή και μετά να πρέπει συνεχώς να το πειράζεις για να ανεβάσεις την τηλεθέαση. Ο καθένας πρέπει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί και αν αρέσει στον τηλεθεατή, καλώς, είπε στο My tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ