Έλα στη θέση μου: Έρχονται μεγάλες ανατροπές (Photos)


Έλα στη θέση μου: Οι ζωές των ηρώων της κωμικής σειράς του ALPHA πρόκειται να ανατραπούν στα νέα επεισόδια.

Ο Δαμιανός στήνει τη Φαίη στην εκκλησία και φιλιέται με τη Ζωγραφιά, όταν μαθαίνει πως η πρώτη είναι μαζί του από συμφέρον.

Ο γάμος του Δαμιανού με τη Φαίη μόνο ονειρεμένος δεν πρόκειται να είναι, καθώς, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο γαμπρός λίγο πριν μαθαίνει πως το μοντέλο δεν τον παντρεύεται από αγάπη αλλά από συμφέρον.

Έτσι, και ενώ η μέρα του γάμου φτάνει, ο Δαμιανός σοκαρισμένος βλέπει και ξαναβλέπει το βίντεο της Φαίης που του έδειξε η Ζωγραφιά. Εν τω μεταξύ, οι καλεσμένοι μαζεύονται στην εκκλησία ανυπομονώντας για το μεγάλο γεγονός, αλλά οι ώρες περνούν και το ζευγάρι δεν εμφανίζεται.

Ωστόσο, προς έκπληξη όλων, η νύφη φτάνει στην εκκλησία πρώτη και αφού δεν βλέπει τον Δαμιανό συνειδητοποιεί πως κάτι περίεργο συμβαίνει.

Την ίδια ώρα, εκείνος εμφανίζεται στην πόρτα του Βλάση ζητώντας καταφύγιο το σπίτι του για να κρυφτεί προκειμένου να αποφύγει τις ερωτήσεις γιατί έστησε τη Φαίη στην εκκλησία.

Εκείνη αντιλαμβάνεται πως ο γάμος δεν θα γίνει και είναι έξαλλη. Όχι μόνο γιατί έγινε ρεζίλι που την παράτησε ο γαμπρός αλλά και επειδή ο Δαμιανός βρήκε καταφύγιο στον Βλάση.

Η ίδια, την επόμενη μέρα, πηγαίνει στο σπίτι του τελευταίου προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις και από τους δύο.

Το μοντέλο επιμένει ότι το φιάσκο με τον γάμο που δεν έγινε ήταν κόλπο του Βλάση και του Δαμιανού.

Ο τελευταίος, όμως, είναι πολύ μπερδεμένος με όσα έμαθε και βρίσκει θαλπωρή στην έπαυλη. Εκεί, ρωτάει τη Ζωγραφιά να μάθει για το επίμαχο βίντεο της Φαίης ξανά και ξανά προκειμένου να του λυθούν τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Ωστόσο, η στιγμή του ξεκαθαρίσματος ανάμεσα στη Φαίη και στον Δαμιανό πλησιάζει. Εκείνη θεωρεί τον Μίμη υπεύθυνο, καθώς διέρρευσαν φωτογραφίες του γάμου. Η Λατάνια, όμως, τον σώζει από σίγουρη απόλυση. Λίγες ώρες αργότερα, ο Δαμιανός είναι πολύ απογοητευμένος από τη Φαίη και βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Ζωγραφιάς, η οποία τον στηρίζει υπέρ το δέον. Μάλιστα, οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα φιλί με πάθος και η κατάσταση μεταξύ τους μπερδεύεται ακόμη περισσότερο.

Από την άλλη, εκείνος ανακοινώνει στη Φαίη ότι ακόμα και τώρα που δεν έγινε ο γάμος τους θέλει να έχουν το γραφείο του προέδρου από κοινού.

Ποια θα είναι, όμως, η αντίδραση της;

Πηγή: My tv


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ