Η λίστα με τους περιζήτητους εργένηδες του 2020 και όσα πρέπει να ξέρεις (photos)


To 2020 έρχεται κι όλοι ελπίζουμε να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαμόγελα και… ερωτική αποκατάσταση.

Κι αφού κάνουμε λόγο για αποκατάσταση, υπάρχουν κάποιοι celebrities που το νέο έτος θα τους βρει εργένηδες.

Είτε από επιλογή είτε λόγω κάποιου πρόσφατου χωρισού, κάποιοι κύριοι θα αλλάξουν χρόνο μόνοι. Αν, λοιπόν, κορίτσια έχετε έναν εξ’ αυτών στη λίστα με τους αγαπημένους και -γιατί όχι- wanna be lovers, το 2020 μπορεί να σας βρει μαζί.

Γιώργος Αγγελόπουλος

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και αυτήν τη χρονιά θα την υποδεχτεί single. Ο mister Ντάνος από την εποχή του Survivor που τον γνωρίσαμε, κι έπειτα, είναι κάτι σαν αμετανόητος εργένης. Δεν τον έχουμε δει να μας παρουσιάζει κάποια κοπέλα ως επίσημη σύντροφό του, ενώ τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να διατηρεί σχέση με την Ντορέττα Παπαδημητρίου είχαν διαψευστεί κι από τους δυο.

Ξέρω, είστε πολλές οι κυρίες που τον θέλετε για σύντροφό σας, ή τουλάχιστον θέλετε να βρείτε κάποιον που να του μοιάζει.

Ο Ντάνος είναι αρρενωπός, μάγκας και… Survivor, ενώ η επαγγελματική του πορεία έχει ανοδική τάση. Μην ξεχνάμε, η οικονομική και επαγγελματική ισχύ ενός άντρα σάς είναι ελκυστική. Don’t lie girls!

Αυτό που πρέπει να σας επισημάνουμε γα το καλό σας είναι η πολύ καλή σχέση που έχει με τη μαμά του, η οποία, όπως προσφάτως αποκάλυψε ο ίδιος, του ζητάει επίμονα εγγονάκι.

Ακόμη, κάτι που έχει δηλώσει ο Γιώργος είναι ότι τον έρωτα τον θέλει… κατακέφαλα, συνεπώς κορίτσια, όταν τον δείτε, πάρτε λίγη φόρα παραπάνω.

«Το να ερωτευτείς είναι τρέλα, είναι κάτι που σου έρχεται… κατακέφαλα», είχε πει συγκεκριμένα, άρα έχετε και άλλοθι.

Νίκος Οικονομόπουλος

Νίκος Οικονομόπουλος

Εδώ κορίτσια θα σέβεστε. Ο Νίκος είναι άντρας παλαιά κοπής. Το λέει η καρδούλα του. Θέλει ρε παιδί μου η γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του να είναι και λίγο σούζα.

Μετά τον χωρισμό του, λοιπόν, με την Ευαγγελία Αραβανή, ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι solo. Αν και οι φήμες τον ήθελαν σε σχέση με την Σοφία Ζαχαριάδου (παλαιά διαγωνιζόμενη του GNTM), κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δεν ευσταθεί. Συνεπώς, το πεδίο είναι ελεύθερο για εσένα πονηρούλα που τον έχεις βάλει στο μάτι.

Επιτυχημένος, γοητευτικός, πολύ καλός τραγουδιστής και με ακμάζουσα πορεία, έχει όλο το πακέτο που τον κατατάσσει στη λίστα των περιζήτητων εργένηδων για το 2020!

Βέβαια, ο Νίκος Οικονομόπουλος τη γυναίκα τη θέλει νοικοκυρά και να μην είναι πάνω από εκείνον. Αυτά κοπελιά στα λέω για δικό σου καλό. Μην τυχόν και φάτε μαζί και δεν του μαζέψεις το πιάτο, την πάτησες.

«Είμαι παλαιών αρχών. Ήμασταν στο τραπέζι, έτρωγε ο παππούς και η γιαγιά έπρεπε να μαζέψει το τραπέζι. Έτσι έμαθα. Κι εγώ όταν τρώω, δεν σηκώνω το πιάτο μου. Δεν το κάνω εσκεμμένα, απλά έτσι έμαθα από τον παππού. Πιστεύω ότι η γυναίκα στο σπίτι έχει κάποιες συγκεκριμένες δουλειές να κάνει. Δε δέχομαι για κανένα λόγο η γυναίκα να είναι πάνω από μένα. Ότι η γυναίκα κάνει κουμάντο στο σπίτι, εγώ δεν το δέχομαι», είχε πει σε παλαιότερη τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Όλα» του ΑΝΤ1.

Α! Και κάτι ακόμη! Η οικογένεια τον ενδιαφέρει πολύ, οπότε αν σκοπεύεις να τον προσεγγίσεις στα σοβαρά, καλό είναι να είσαι στο ίδιο mood.

Γιάννης Σπαλιάρας

Γιάννης Σπαλιάρας

Εδώ, οι πολλές συστάσεις είναι περιττές. Τον ξέρεις χρόνια κι εκείνον και τους κοιλιακούς του, τους οποίους έχεις θαυμάσει ξανά και ξανά.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο προσκήνιο σού έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, και τον έχεις απολαύσει να περπατά σε πασαρέλες και να παίζει στην tv.

Αλλά έλα, παραδέξου το. Αυτό που πάντα ήθελες ήταν σε όλες του τις εμφανίσεις να είναι χωρίς μπλούζα!

Ο Γιάννης, λοιπόν, έχει μια θέση στη λίστα μας και θα σου πω γιατί. Είναι τύπος με χιούμορ και ευγένεια, ενώ έχει κατορθώσει να μιλούν όλοι για εκείνον σε εσωτερικό και εξωτερικό, λόγω της σειράς του Netflix «The Lord of the skies» στην οποία συμμετείχε με επιτυχία και πολλοί ηθοποιοί θα ήθελαν να είναι σε ένα αντίστοιχο cast.

Κι αφού για τις περισσότερες γυναίκες η επαγγελματική ανέλιξη του συντρόφου τους είναι στις top lines, η πορεία του ΣΠΑΛ, μόνο ελκυστική είναι.

Αυτό που πρέπει να ξέρεις επίσης, είναι ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι σε mood δημιουργίας οικογένειας και παιδιών. Και κάτι ακόμη, ότι οσονούπω φεύγει για Τεχεράνη! Το αναφέρω και καν’ το ό, τι θέλεις!

Κωνσταντίνος Αργυρός

Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι κι εκείνος από τους άντρες που το 2020 θα βρει ελεύθερο κι ωραίο. Στο χέρι σου, όμως, είναι να μην τον βρει το 2021.

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής κι εσείς οι γυναίκες παθαίνετε ένα μικρό εγκεφαλικό όταν τον βλέπετε live, και σας πιάνουμε το χέρι να δούμε αν είστε alive.

Μελαχρινός, λαϊκός αοιδός, γυμνασμένος και επαγγελματικά επιτυχημένος έχει όλο το πακέτο για να αποτελεί κελεπούρι.

Βέβαια, να ξέρεις ότι αν αποζητάς δημοσιότητα δεν είναι ο κατάλληλος, καθώς αυτό που επιθυμεί είναι να κρατά τη σχέση του μακριά από τα media. Αφού να φανταστείς κι εγώ ακόμη αναρωτιέμαι αν όντως είχε σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Anyway, μην ξεφεύγουμε…

Είναι τύπος που του αρέσει η έννοια της οικογένειας, δεν θα σου πει ψέματα και δεν θα σε εκθέσει και φυσικά θα έχεις πάντα το καλύτερο τραπέζι στα μαγαζιά όπου εμφανίζεται. Κινητοποιήσου, γιατί οι Σειρήνες από την Τουρκία τον έχουν βάλει στο μάτι ήδη!

Φίλιππος Κούρκουλος

Φίλιππος Κούρκουλος

Ο 21χρονος Φίλιππος αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες αναμφισβήτητα. Ο γιος του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση έχει πάρει όλα τα καλά γονίδια των γονιών του και πολλές είναι οι γυναίκες εντός και εκτός συνόρων που τον διεκδικούν.

Με σπουδές στα Οικονομικά και το Marketing, και με όλη τη γοητεία που έχει κληρονομήσει από τον πατέρα του είναι λογικό να τον έχεις στη λίστα σου. Κι αν δεν τον έχεις μετά από αυτό το άρθρο θα τον βάλεις.

Αν και ζει στην Αμερική, λόγω σπουδών, έρχεται συχνά στην Ελλάδα. Μην απογοητεύεσαι! Η σχέση εξ’ αποστάσεως μπορεί και να λειτουργήσει (#not).

O Φίλιππος Κούρκουλος είναι ήπιων τόνων, αλλά σε καμιά περίπτωση βαρετός, καθώς όποτε έρχεται στην χώρα βγαίνει έξω και περνά καλά. Τώρα, στο χέρι σου είναι να τον προσεγγίζεις και να τον διεκδικήσεις. Α! Συνήθως βγαίνει με τη μητέρα του Μαριάννα Λάτση. Αντέχεις την σύγκριση;

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ