Μέλανι Παναγιώτου: Η αδελφή του Τζορτζ Μάικλ «δεν συνήλθε ποτέ» από τον χαμό του τραγουδιστή


Η αδελφή του Τζορτζ Μάικλ, η οποία βρέθηκε νεκρή τα Χριστούγεννα, ακριβώς τρία χρόνια μετά τον θάνατο του ποπ ειδώλου, είχε μετατραπεί σχεδόν σε «ερημίτισσα» από τότε που έχασε τον αδερφό της, μεταδίδει η Daily Mail επικαλούμενη πηγές κοντά στην οικογένεια.

Όπως επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα, η 59χρονη γυναίκα δεν συνήλθε ποτέ από τον «απίστευτο πόνο» που της προκάλεσε «η αποτυχία της δεκαετούς της μάχης να γλιτώσει τον αδερφό της από πρόωρο θάνατο». Τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ζούσε αρκετά αποκομμένη από τον κόσμο, με το σωματικό της βάρος συνεχώς να αυξάνεται.

Η τραγουδίστρια Σίρλεϊ Κεμπ, η οικογένεια της οποίας συνδέεται με την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, έγραψε για την Μέλανι Παναγιώτου στο Twitter ότι ήταν «ένα από τα πιο ευγενικά και καλοσυνάτα άτομα» που γνώρισε ποτέ.

«Η καλοσύνη της απέναντί μου και απέναντι σε άλλα άτομα, ακόμα και όταν η ίδια πονούσε, ήταν απίστευτη. Προσεύχομαι να βρίσκεται πλέον κοντά στον όμορφο αδελφό της και την υπέροχη μητέρα τους. Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένη Μελ», συμπληρώνει στην ανάρτησή της η Κεμπ.

Η επίσημη αιτία θανάτου της Μέλανι Παναγιώτου δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμα από τις βρετανικές Αρχές.

Μιλώντας στη Sun, μια διαφορετική πηγή από το συγγενικό περιβάλλον της Παναγιώτου είπε: «Κάποιοι πιστεύουν ότι πέθανε από τον καημό της. Ζούσε σαν ερημίτισσα και έβγαινε από το σπίτι μόνο για να πάει στο κομμωτήριό της (τον τόπο εργασίας της) και το ταχυδρομείο. Περιστασιακά μπορεί να έβγαινε και με την μεγαλύτερη αδερφή της. Ακόμα και τα ψώνια της τα έφερναν σπίτι, και έβγαινε πολύ σπάνια».

Όπως επισημαίνει η Sun, η Μέλανι είχε επηρεαστεί πολύ ψυχολογικά από τη δικαστική μάχη της οικογένειας του Τζορτζ Μάικλ με τον 46χρονο Φαντί Φαγουάζ, τον τελευταίο σύντροφο του ποπ σταρ. Υπενθυμίζεται ότι ο Φαγουάζ υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει ένα από τα σπίτια του εκλιπόντα καλλιτέχνη, αφού πρώτα του προξένησε μεγάλες υλικές ζημιές.

«Η κατάσταση με τον Φαντί την είχε αναστατώσει πολύ. Η Μέλανι δεν ξεπέρασε ποτέ τον χαμό του Τζορτζ ούτε κατάφερε να γεμίσει το κενό που άφησε πίσω του. Απ’ όλη την οικογένεια, εκείνη ήταν το πιο κοντινό του πρόσωπο.

Παρόλο που διατηρούσε επαφή με τη Γιόντα (τη μεγάλη αδερφή της) δεν νομίζω ότι έβλεπε συχνά τον μπαμπά της και είχε χάσει τον Μάικλ και τη μητέρα της. Έδειχνε βυθισμένη στη μοναξιά. Ο θάνατός της μας σόκαρε όλους, ήταν τόσο ξαφνικός και η χρονική συγκυρία ήταν πολύ παράξενη», ανέφερε η πηγή στη Sun.

aderfi-mesa

Προσπαθούσε για χρόνια να σώσει τον Μάικλ από τους «δαίμονές» του

Όπως αναφέρει η Daily Mail, τόσο η Μέλανι Παναγιώτου όσο και ο διάσημος αδερφός της υπέστησαν βαρύ ψυχολογικό πλήγμα το 1997, όταν έχασαν την πολυαγαπημένη τους μητέρα, Λέσλι. Αργότερα, όταν άρχισε να διαρρέει στη δημοσιότητα η μάχη του Τζορτζ Μάικλ με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, η μικρή του αδελφή αφιέρωσε τη ζωή της στην προσπάθεια να τον σώσει από τους «δαίμονές» του.

Πηγές είπαν στην εφημερίδα ότι «η καρδιά της ράγισε» και «βυθίστηκε στην απελπισία» όταν απέτυχε σε αυτή της προσπάθεια και τελικά τον έχασε.

Μετά τον τραγικό θάνατο του Τζορτζ στο σπίτι του στο Όξφορντσαϊρ το 2016, η Μέλανι Παναγιώτου, που δεν είχε παντρευτεί ποτέ και δεν είχε αποκτήσει παιδιά, μοιράστηκε με την αδερφή της Γιόντα την περιουσία ύψους 98 εκατ. λιρών που τους άφησε στη διαθήκη του ο ποπ σταρ. Το άψυχο σώμα της βρέθηκε στο αξίας 6,2 εκατ. λιρών σπίτι της στο Χάμστεντ, που παλαιότερα άνηκε στον αδερφό της.

Πηγή: www.newsone.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ