Σκάνδαλο στο GNTM: Στα δικαστήρια το Star – Δείτε τι έγινε


Θα συζητάμε για πολύ καιρό τον τελικό του GNTM

Πριν λίγες ημέρες το κοινό έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν άκουσε την Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει δυο νικήτριες αντί για μια στον τελικό του GNMT.

Το θέμα έφτασε μέχρι τις ΗΠΑ και την δημιουργό του παιχνιδιού, Tyra Banks, η οποία δεν πίστευε σε αυτά που έβλεπε.

Από το Star ανέφεραν πως το θέμα δεν είχε να κάνει με τον σταθμό αλλά με την εταιρεία που είχε αναλάβει την διενέργεια της ψηφοφορίας, με το σύστημα να καταρρέει από τα πρώτα κιόλας λεπτά, με αποτέλεσμα τις δυο νικήτριες.

Η συνέχεια όμως για τον διπλό τίτλο θα δοθεί στα δικαστήρια.

«Μετά την αστοχία καταμέτρησης των ψήφων του κοινού, γεγονός που ανάγκασε το κανάλι να αναδείξει δύο νικήτριες λαμβάνοντας υπόψη μόνο τη γνώμη των τεσσάρων κριτών, το Star εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε τα εξής:

«Το «GNTM 2» είναι ήδη το πρόγραμμα με τη μεγαλύτερη απήχηση στην τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε, οπότε αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα δωρεάν online ψηφοφορίας της αμερικανικής εταιρείας Megaphone προκειμένου να μην επιβαρυνθούν με χρέωση οι τηλεθεατές που θα ψήφιζαν.

Το σύστημα της Megaphone “έπεσε” κατά πρωτοφανή τρόπο κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Greece’s Next Top Model”. Αυτό οδήγησε σε αδυναμία να καταμετρηθούν οι ψήφοι των τηλεθεατών», ανέφερε η ανακοίνωση του σταθμού.

Σύμφωνα με την «Νέα Σελίδα», η συνέχεια ανάμεσα στον σταθμό και την Megaphone θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ