Θεσσαλονίκη: Αιχμάλωτοι και κυνηγημένοι παραμονές του 2020. Η παρακολούθηση έβγαλε λαβράκι


Η μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οδήγησε στη σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται σε υπόθεση παράνομης διακίνησης αλλοδαπών…

Πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 39 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, από την οποία προέκυψε “κίνδυνος για τον άνθρωπο, εγκληματική οργάνωση, αντίσταση, απείθεια και πλαστογραφία” όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες χθες (30-12-2019), αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας εντόπισαν όχημα εμφανώς έμφορτο με άτομα, με οδηγό τον 39χρονο, το οποίο αποβίβασε σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη στην περιοχή των Διαβατών, 11 αλλοδαπούς που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Τους παρέλαβε ο 26χρονος αλλοδαπός συνεργός του, προκειμένου να τους οδηγήσει σε κοντέινερ. Όπως διαπιστώθηκε το όχημα μεταφοράς έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ