Θεσσαλονίκη: Κάλαντα και ρακές για τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Η μαντινάδα που του αφιέρωσαν


Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο τα μέλη της Παγκρήτιας Αδελφότητας Μακεδονίας έψαλαν τα κάλαντα στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα…

Tου έστειλαν 2020 ευχές για το νέο χρόνο με μία… μαντινάδα. «Ευθύνη να’ σαι Κρητικός, να’ σαι και Μακεδόνας, ένα καθήκον ιερό, ένας καλός αγώνας», ήταν ο ένας στίχος της μαντινάδας, δεδομένου ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι μισός Κρητικός, με καταγωγή από το Ηράκλειο.

Τα μέλη της αδελφότητας του πρόσφεραν επίσης κρητικά εδέσματα και φυσικά ρακή, την οποία ο ίδιος τίμησε δεόντως, ενώ εκτός από τα κάλαντα παρουσίασαν κι ένα παραδοσιακό χορευτικό.

Ξεχωριστή στιγμή για τον περιφερειάρχη ήταν τα κάλαντα που του τραγούδησαν τα παιδιά του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος, τα οποία αγκάλιασε θερμά και τους ευχήθηκε από καρδιάς καλή χρονιά.

Ευχές δέχτηκε και από εργαζόμενους της περιφέρειας, οι οποίοι του χάρισαν ένα ημερολόγιο κι ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα για να τα φορέσει, όπως είπαν, στην πρεμιέρα της πρώτης ταινίας που θα γυριστεί στα νέα κινηματογραφικά στούντιο που κατασκευάζονται στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: grtimes.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ