Χαλκίδα: Δύο συλλήψεις για τον 48χρονο που σκοτώθηκε πάνω στο απορριμματοφόρο


Στο πένθος έχει βυθιστεί η Χαλκίδα μετά το δυστύχημα στην νέα Αρτάκη όπου ένας οδηγός απορριμματοφόρου έχασε την ζωή του.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που έρχονται από την Χαλκίδα, η αστυνομία συνέλαβε και τον οδηγό του λεωφορείου που έπεσε στο απορριμματοφόρο αλλά και τον οδηγό του απορριμματοφόρου.

Υπενθυμίζεται ότι ένα διερχόμενο τουριστικό λεωφορείο, χωρίς επιβάτες, που οδηγούσε 44χρονος Χαλκιδέος προσέκρουσε μετωπικά με το απορριμματοφόρο που οδηγούσε επίσης, 44χρονος Χαλκιδέος, με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να παρασύρει τον άτυχο άνδρα που βρισκόταν ακριβώς από πίσω.

Στην ανακοίνωσή τους, οι συνάδελφοι του άτυχου 48χρονου αναφέρουν: “Ο συνάδελφος, σήμερα Τρίτη παραμονή πρωτοχρονιάς εργαζόταν για να είναι η πόλη καθαρή.

Στις 06.50 το πρωί και ενώ ήταν πάνω στο σκαλοπάτι στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου, περιμένοντας την συνάδελφο που εργάζονταν μαζί του να φέρει τον κάδο για να τον αδειάσουν, ξαφνικά και για άγνωστο λόγο διερχόμενο τουριστικό λεωφορείο χτύπησε με φόρα την πίσω αριστερή πλευρά του απορριμματοφόρου με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, ο 48 χρόνος μόνιμος συνάδελφος, πατέρας τεσσάρων παιδιών”.

πηγή: eviazoom.gr

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ