Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Φαντασμαγορικές εκδηλώσεις για την υποδοχή του νέου έτους


Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο η Αθήνα θα αποχαιρετίσει το 2019, από την πλατεία Συντάγματος, υποδεχόμενη με αισιοδοξία τη νέα χρονιά.

Από τις 10 το βράδυ θα ξεκινήσει μια φαντασμαγορική γιορτή με ένα μαγευτικό show, ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα με πολλή μουσική, κέφι, χορό, φώτα, πυροτεχνήματα και λάμψη!

Οικοδεσπότες της βραδιάς ο Θέμης Γεωργαντάς και η Νάντια Μπουλέ που θα καλέσουν στη σκηνή τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, για την αλλαγή του νέου χρόνου.

Τη μουσική θα αναλάβουν το μουσικό συγκρότημα οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ και ο front man, Χρήστος Μάστορας. Μαζί τους on stage θα βρεθούν η Ήβη Αδάμου, η Demy και η Josephin. Τους καλλιτέχνες θα πλαισιώνει η βραβευμένη ομάδα γενικής γυμναστικής Wolves.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Στις 31/12, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος φτάνει στο απόγειο της λάμψης και της ζωντάνιας του με την περίφημη πια Παραμονή Πρωτοχρονιάς του ΚΠΙΣΝ, που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ως το πρωτοχρονιάτικο ραντεβού χιλιάδων επισκεπτών κάθε ηλικίας, εντός και εκτός Αττικής.

Η χρονιά φεύγει με ένα τεράστιο πάρτυ, με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, ένα επικό DJ Party με τον θρυλικό mod master Eddie Piller και πολύ χορό στην Αγορά, τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, SNF RUN: 2020 FIRST RUN, για μια πραγματικά δυναμική έναρξη του νέου έτους, και φυσικά, πατινάζ μέχρι αργά.

Αλλαγή του χρόνου με την Ελένη Φουρέιρα στη Θεσσαλονίκη

Ένα φαντασμαγορικό πρωτοχρονιάτικο πάρτι με την Ελένη Φουρέιρα και παρουσιαστή τον Γιάννη Σερβετά σας περιμένει από τις 11:15 το βράδυ, στην Πλατεία Αριστοτέλους!

Μαζί τους οι Fortissimo και o Γιώργος Κλούντζος για ένα μοναδικό Drums performance!

Στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα και μετά τη συναυλίας της Ελένης Φουρέιρα θα ακολουθήσει ένα δυνατό εορταστικό disco-house DJ Set από τον Manolis MANSTA Stavroulakis. Έκτακτη συμμετοχή στα decks o Λευτέρης Κορδιάος.

Ρεβεγιόν με τους «Μπλε» στη Λάρισα

Σε εορταστικό κλίμα και η Λάρισα ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το 2019 και να υποδεχθεί το 2020.

O Δήμος Λαρισαίων – Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών, για την αλλαγή του χρόνου καλεί τους συμπολίτες και τους επισκέπτες για τέταρτη χρονιά φέτος, στην πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο, στο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί, με τους «Μπλε», το γκρουπ που απογειώνει το κέφι και τη διάθεση.

Απόψε Τρίτη 31 Δεκεμβρίου από τις 11 το βράδυ, με ζεστό κρασί, ο ουρανός θα φωτιστεί από τα αναμμένα φαναράκια, πριν γίνει η νύχτα – μέρα με τα πυροτεχνήματα που θα πέσουν στην αλλαγή του χρόνου, αμέσως μετά τις ευχές του δημάρχου και το κόψιμο της βασιλόπιτας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ