Superleague: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση. Αποφασίζουν άμεσα οι διαιτητές


Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της ειδικής επιτροπής της Superleague, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και εκπροσώπους της ΚΕΔ και των διαιτητών, με τους τελευταίους να οδηγούνται σε ψηφοφορία για το αν θα ισχύσει ή όχι η αποχή τους στη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Χωρίς οριστική λύση ολοκληρώθηκε η συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ, ανάμεσα σε εκπροσώπους της Superleague, της ΚΕΔ και των διαιτητών, με τους Έλληνες ρέφερι να “πιέζονται” για να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της Λίγκας Μηνάς Λυσάνδρου μαζί με τους Γιώργο Μποροβήλο και Ηλία Πουρσανίδη συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα και τους εκπροσώπους των διαιτητών, Τζήλο, Παπαπέτρου και Ζαχαριάδη στα γραφεία της Ομοσπονδίας, με στόχο να βρεθεί λύση στα ζητήματα που έφεραν την απόφαση αποχής από την πλευρά των Ελλήνων ρέφερι.

Με δεδομένο όμως ότι δεν μπορούσαν να υπάρξουν δεσμεύσεις για ζητήματα όπως οι καταγγελίες, επίσημες και ανεπίσημες, εναντίον των διαιτητών, το… μπαλάκι πέρασε ξανά στα χέρια τους. Μετά από όσα άκουσαν μάλιστα από τους εκπροσώπους της Superleague, αναμένεται να ψηφίσουν μεταξύ τους και να ανακοινώσουν επίσημα την απόφασή τους ενόψει της 17ης αγωνιστικής.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ