Άρης – Καρυπίδης: “Να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω το 2020.”

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης ευχήθηκε για την ομάδα και τους οπαδούς του Άρη ενόψει της νέας χρονιάς, αποχαιρετώντας το 2019, που επανέφερε την ομάδα στην Ευρώπη.

Με μια προσωπική δήλωση, ο “ισχυρός άνδρας” του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, αποχαιρέτησε το 2019 και ευχήθηκε το 2020 να φέρει ομόνοια στην ομάδα και τους οπαδούς, αλλά και το βήμα παραπάνω σε Ελλάδα και Ευρώπη.Η δήλωση του Καρυπίδη

«Το 2019, που μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες, ήταν χρονιά-σταθμός στη νεότερη ιστορία του ΑΡΗ. Ήταν η χρονιά της επιστροφής στο φυσικό του χώρο και πετύχαμε, μάλιστα, αυτό να συνδυαστεί με την συμμετοχή μας στο Europa League. Η επιτυχία δεν ήταν ούτε αυτονόητη, ούτε δεδομένη. Δουλέψαμε σκληρά και μεθοδικά, με ομόνοια και τα καταφέραμε. Όλοι μαζί. Διοίκηση–ομάδα–κόσμος.

Τα όσα πετύχαμε φέτος μπορούν να αποτελέσουν παρακαταθήκη για τη νέα χρονιά, που ξημερώνει σε λίγες ώρες. Αυτό που απαιτείται είναι να μην χάσουμε την ομόνοιά μας και τον προσανατολισμό μας. Έρχεται μια πιο δύσκολη χρονιά, πιο απαιτητική, αλλά και πιο… πονηρή. Οφείλουμε να συνεχίσουμε με σταθερά βήματα και με εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας.

Αυτό που περιμένω το 2020 είναι να συσπειρωθούμε όλοι ακόμη πιο κοντά στην ομάδα, να της μεταδώσουμε τη θετική μας σκέψη και τη θετική μας ενέργεια. Όχι μόνο στις επιτυχίες, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Προσωπικά εύχομαι και πιστεύω ότι το 2020 θα κάνουμε ακόμη ένα βήμα μπροστά.

Καλή χρονιά σε όλους! Με υγεία και τύχη. Να είναι δημιουργική για όλο τον κόσμο και στον ΑΡΗ να φέρει αυτό που όλοι ποθούμε…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here