Παναθηναϊκός: “Μπαίνουν” Δώνης και Κουρμπέλης ενόψει Ολυμπιακού.


Ο Χρήστος Δώνης και ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήταν καλύτερα την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου και από το νέο έτος αναμένεται να επανέλθουν κανονικά στις προπονήσεις, ώστε να βρεθούν στην αποστολή για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Σε περίπτωση που το πρωτάθλημα συνεχιστεί κανονικά με τη 17η αγωνιστική το προσεχές Σαββατοκύριακο, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί στο “Καραϊσκάκης” από τον Ολυμπιακό σε ένα ντέρμπι κεκλεισμένων των θυρών.

Οι “πράσινοι” συνεχίζουν να προετοιμάζονται για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον Γιώργο Δώνη να μην έχει ακόμη στη διάθεσή του, τον γιο του Χρήστο και τον αρχηγό, Δημήτρη Κουρμπέλη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται από ίωση, αλλά φαίνεται ότι πλέον είναι καλύτερα και όλα δείχνουν ότι θα καταφέρουν να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους για το “αιώνιο” ντέρμπι.Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Την τελευταία προπόνηση του 2019 πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Οι Κουρμπέλης, Δώνης, Κολοβός, Βαγιαννίδης ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε και προπονήθηκαν ατομικά, όπως και ο Κότσαρης”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ