O Αντίνοος Αλμπάνης συγκινεί με τον απολογισμό του: «Έμαθα τι σημαίνει να σφίγγεις τα δόντια» (pics)


Το 2019 ήταν μια χρονιά διαφορετική για τον Αντίνοο Αλμπάνη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός διαγνώστηκε με λέμφωμα, μια μορφή καρκίνου που επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς έδωσε τη δική του μάχη, κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να διαχειριστεί τους «αφόρητους πόνους» όπως τους έχει περιγράψει, ενώ παράλληλα έκανε τις χημειοθεραπείες που απαιτούντο.

Πλέον, το ξυρισμένο κεφάλι του έχει και πάλι κώμη και ο Αντίνοος Αλμπάνης δείχνει χαμογελαστός, ανανεωμένος και νικητής.

Αποφάσισε, λοιπόν, να κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει και να μοιραστεί τις σκέψεις του μαζί μας. Η ανάρτησή του ήταν πολύ ειλικρινής και με λόγια καρδιάς, ενώ στην φωτογραφία που επέλεξε να δημοσιεύσει όλα έχουν party mood.

Όσα έγραψε:

«Μα δεν ήταν ούτε καλή, ούτε εύκολη χρονιά και ίσως καμία να μην είναι από δω και πέρα. Και ίσως να εύχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες και ίσως να κοιτάζω πίσω και να τρομάζω. Και ίσως τελικά να είμαι λάθος.

Γιατί όσο κι αν πέρασα δύσκολα, έμαθα ότι είμαι πιο δυνατός από αυτό που φαντάζομαι. Έμαθα τι σημαίνει να σφίγγεις τα δόντια και να σηκώνεις ψηλά το κεφάλι. Έμαθα να δίνω χρόνο στον εαυτό μου. Έμαθα να κοιτάζω τους ανθρώπους στα μάτια. Τώρα. Εδώ. Σήμερα.

Γιατί δεν υπάρχει χθες και δεν θα υπάρξει αύριο.

Για όσα έρθουν λοιπόν, να είμαστε εδώ να ακούμε και να ακουγόμαστε.
Να αγαπάμε και να αφήνουμε να μας αγαπάνε. Να μας νοιάζει και να μας νοιάζονται.

‘Ημασταν και θα γίνουμε. Μόνο τώρα είμαστε. Ας είναι κάθε ημέρα, εδώ και τώρα καλή χρονιά με Υγεία #nye #2020 #hny #surviving».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ