Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Οι ευχές τους για το 2020 (Photos)


Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Το ζευγάρι λοιπόν παραχώρησε κοινή συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, μίλησε για όλους και για όλα ενώ κανείς από τους δύο δεν παρέλειψε να δώσει τις ευχές του για το 2020.

– Δεδομένου πως δεν ξεκίνησες να ασχολείσαι με την τηλεόραση μαζί με τον Κρατερό, θα ήθελες κάποια στιγμή στο μέλλον να παρουσιάσεις κάτι μόνη σου;

Κρατερός: Βέβαια, αν εγώ κουραστώ και δεν αντέχω άλλο, τι θα κάνει; Θα σταματήσει τη δουλειά της;

Κατερίνα: Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια δεδομένη κατάσταση και μια εκπομπή που κάνει μεγάλη επιτυχία. Όταν κάτι πάει καλά, αισθάνομαι περιττό και αχάριστο να πω ότι θα ήθελα να κάνω κάτι μόνη μου. Από την άλλη, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Όπως είπε και ο ίδιος ο Κρατερός πριν, μπορεί κάποια στιγμή να κουραστεί και όπως δεν ήμασταν μαζί πριν από έξι χρόνια στην τηλεόραση να πορευτώ και πάλι μόνη μου. Το παρόν, όμως, δείχνει πως όλα κυλούν πολύ όμορφα.

Κρατερός: Όταν πρωτοξεκίνησα να ασχολούμαι με την τηλεόραση, το είδα πολύ γοητευτικά και είπα «Πάμε να το δοκιμάσουμε». Κανείς από τους δυο μας δεν ήξερε μέχρι πού θα φτάσουμε. Τελικά φτάσαμε μέχρι εδώ. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Είμαι, όμως, της λογικής πως αφού κάτι μας πηγαίνει, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αλλάξουμε.

– Κλείνοντας, θα ήθελα να μου δώσετε μια ευχή για το 2020.

Κατερίνα: Το μοναδικό πράγμα που σκέφτομαι είναι να είμαστε καλά στην υγεία μας και να μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας αυτό που έχουμε ονειρευτεί. Και να μην υπάρχουν δυστυχίες, σαν αυτές που ζουν πάρα πολλοί άνθρωποι.

Κρατερός: Πάνω από όλα και πριν από όλα θα ευχηθώ και εγώ να έχουμε υγεία, αγάπη, χαρά και συνείδηση της ύπαρξής μας, είπε στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ