Μιχάλης Μαρίνος: Τι θα ήθελε να του φέρει ο νέος χρόνος; (Photos)


Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Έλα στη θέση μου» μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα.

Ο Μιχάλης Μαρίνος ωστόσο δεν δίστασε να αποκαλύψει στο περιοδικό, τι είναι αυτό που θα ήθελε να του φέρει ο νέος χρόνος.

Φέτος βλέπουμε μια ενίσχυση της μυθοπλασίας στα κανάλια.» Έχει αλλάξει κάτι;

«Νομίζω ότι ύστερα από αυτό που έγινε με το MEGA, και εννοώ την προβολή των σίριαλ σε ένα κανάλι που ουσιαστικά δεν ήταν σε λειτουργία και όμως έκανε νούμερα, συνειδητοποίησαν όλοι αυτό που ενδόμυχα ήξεραν: ότι η μυθοπλασία είναι κορμός για το πρόγραμμα ενός καναλιού.

Οι καλές σειρές, επειδή αγαπιούνται από τον κόσμο και δεν είναι μίας χρήσης, δημιουργούν σε βάθος χρόνου έναν ιστό που μπορείς να τον ξαναχρησιμοποιήσεις, ενώ δημιουργείς και μια συνήθεια στους θεατές, που σε ακολουθούν πιστά σε καιρούς δύσκολους. Η ταινιοθήκη του κάθε καναλιού είναι μια χρυσή κασέλα, που την ανοίγεις και πάντα βγάζεις από μέσα πολύ ωραία κομμάτια».

Ήταν σημαντικό για σένα το ότι τα τελευταία χρόνια δεν ήσουν σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης κάθε σεζόν;

«Δεν με τρομάζει το καινούριο, γιατί σου δημιουργεί την πρόκληση να το ανακαλύψεις και να ανακαλύψεις και τον εαυτό σου μέσα από αυτό, οπότε δεν το βλέπω σαν εφησυχασμό. Είναι αυτό που είναι, κι επειδή η συνθήκη είναι πολύ ωραία, το χαιρόμαστε στο έπακρο».

Τι θα ήθελες να σου φέρει ο νέος χρόνος;

«Νιώθω ευγνώμων στη ζωή και στη δουλειά για τα πράγματα που μου έχουν έρθει, οπότε θα ήθελα να συνεχίσει αυτό να υπάρχει».

Και τι να φέρει στην τηλεόραση;

«Θα ήθελα να φέρει μεγαλύτερη έμπνευση και δημιουργικότητα, για να έχουμε όσο γίνεται καλύτερες δουλειές και όμορφες σειρές», είπε στο Τηλέραμα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ