Λευκάδα: Θλίψη για την 25χρονη αστυνομικό που σκοτώθηκε ακαριαία στη Νέα Ιωνία


Η 25χρονη Αφροδίτη σκοτώθηκε σε τροχαίο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2020. Η Λευκάδα, από όπου καταγόταν, ντύθηκε στα μαύρα…

Θλίψη επικρατεί στη Λευκάδα, τόπο καταγωγής της 25χρονης δόκιμης αστυνομικού που σκοτώθηκε χθες το πρωί, την ώρα που πήγαινε στην υπηρεσία της στο αστυνομικό τμήμα των Πατησίων, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε συνομήλικός της έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο δικό της.

Η άτυχη Αφροδίτη είχε σταματήσει σε κόκκινο φανάρι στη συμβολή των οδών Κύμης και Κασταμονής. Το αυτοκίνητό της εκτινάχθηκε πολλά μέτρα και τυλίχθηκε στις φλόγες. Το κορίτσι εγκλωβίστηκε μέσα σ’ αυτό και παρότι προσέτρεξαν σε βοήθεια περαστικοί δεν κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν εγκαίρως.

Η Αφροδίτη ήταν κόρη απόστρατου αστυνομικού και είχε ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα της. Τα τοπικά μέσα στη Λευκάδα αποχαιρετούν την 25χρονη κοπέλα με μια φωτογραφία της από τοπική εκδήλωση στο νησί, όπου το κορίτσι είχε χορέψει φορώντας την νυφική φορεσιά του νησιού.

Η άτυχη κοπέλα εγκλωβίστηκε στο όχημα της με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί. Για τον απεγκλωβισμό της επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Αμέσως μετά διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Η όμορφη κοπέλα, με καταγωγή από τη Λευκάδα, βρισκόταν στο τελευταίο έτος της Σχολής Αστυφυλάκων μιας και ήταν δοκιμη αστυνομικός που υπηρετούσε στο Α.Τ Πατησίων.

Από την σφοδρή σύγκρουση ο 25χρονος νεαρός οδηγός υπαίτιος του δυστυχήματος βγήκε σώος από το αυτοκίνητο του και συνελήφθη από άντρες της Τροχαίας ενώ η 19χρονη συνοδηγός του τραυματίστηκε ελαφρά και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: thestival.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ