Ολυμπιακός: “Σενάρια” για Σεμέδο και νέο… ταλέντο


Δημοσιεύματα στέλνουν στον Ολυμπιακό τον Λισάντρο Σεμέδο του ΟΦΗ, αλλά και ένα νέο ταλέντο.

Βρισκόμαστε και επίσημα στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και τα δημοσιεύματα για πιθανούς στόχους του Ολυμπιακού… συνεχίζονται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Sportime” ο Λισάντρο Σεμέδο του ΟΦΗ (που όμως ανήκει στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ) είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στους “ερυθρόλευκους”.

Μάλιστα, το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι η υπόθεση θεωρείται τελειωμένη και πως μένει να ξεκαθαρίσει αν θα πάει τώρα στον Ολυμπιακό, ή αν θα παραμείνει δανεικός στον ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι.

Αν οι “ερυθρόλευκοι” θελήσουν να πάρουν τον παίκτη τον Ιανουάριο, θα πρέπει να αποζημιώσουν και τους Κρητικούς. Ο Σεμέδο μετρά φέτος 6 γκολ και 4 ασίστ σε 15 συμμετοχές στην Superleague και το Κύπελλο.

Την ίδια στιγμή, ο “Κόκκινος Πρωταθλητής” αναφέρει πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μια ακόμη μετεγγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή, δίχως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός κινείται εδώ και καιρό για νεαρούς παίκτες, έχοντας αποκτήσει τον 19χρονο Ιωάννη Κωστή, ο 21χρονος Νίκολα Τσούμιτς, τον 19χρονο Νεμάνια Νίκολιτς και τον 18χρονο Κρίστιαν Μπέλιτς.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ