Κυριάκος Μητσοτάκης: Η πρωτοχρονιάτικη αγκαλιά με τη Μαρέβα στο Λυκαβηττό


Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τελέστηκε σήμερα το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, χοροσταντούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, η πανηγυρική δοξολογία για το νέο έτος.

«Ευχόμεθα σε όλους ένα χρόνο καινούργιο, ευλογημένο, δημιουργικό και προπάντων ειρηνικό. Χρόνια Πολλά» είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

Μετά το τέλος της δοξολογίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήρτησε στην λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία, που είναι αγκαλιά με την σύζυγο του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

“Μετά την ολοκλήρωση του επίσημου προγράμματος από το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό. Καλή χρονιά!”, έγραψε ο Πρωθυπουργός.

Μεταξύ άλλων, το «παρών» στη δοξολογία έδωσαν οι υπουργοί Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, Παιδείας Νίκη Κεραμέως, Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος, οι τομεάρχες Εξωτερικών και Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος και Χρήστος Σπίρτζης αντίστοιχα, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Κώστας Σκανδαλίδης, καθώς και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Επίσης, παρέστησαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, οι αρχηγοί των τριών όπλων, ο αρχηγός του δικαστικού σώματος, εκπρόσωποι κομμάτων και μέλη του Κοινοβουλίου.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ