Δούκισσα Νομικού: Η πιο ανατρεπτική φώτο για την Πρωτοχρονιά! Θα εκπλαγείς με το σώμα της!


Πρωτοχρονιά 2020:  Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε την πιο ανατρεπτική φωτογραφία ever για να καλωσορίσει το νέος έτος το 2020 και μείναμε άφωνοι με την τέλεια σιλουέτα της!

Θα πάθεις και εσύ σίγουρα πλάκα αν δεις πώς είναι το κορμί της μετά από δύο γέννες!

Η Δούκισσα Νομικού έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Σάββα και την μικρή Αναστασία και το κορμί της είναι όπως ήταν πριν μείνει έγκυος.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια και μανούλα δενείναι λίγες οι φορές που μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και αυτό έκανε και σήμερα, ανήμερα Πρωτοχρονιάς!

Η Δούκισσα έγραψε: «Το 2020 να είναι τα φτερά όλων μας για να πετάξουμε ψηλά Να φτάσουμε τους στόχους μας, να ξεπεράσουμε τους φόβους μας, να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας ❤
Το 2020 ας μας φέρει υγεία, αγάπη και καλοσύνη
Αυτή είναι μια νέα χρονιά, σήμερα ξεκινάμε από το 0. Στο χέρι μας είναι να φτάσουμε στο 100%
Καλή, αισιόδοξη χρονιά σε όλους». Βέβαια, εμείς δεν σταθήκαμε μόνο στις όμορφες ευχές της αλλά στην φωτογραφία της που έχει κορμί λαμπάδα μετά από δύο γέννες μιας και ποζάρει στην παραλία με το μαγιό της!

Δες την και εσύ την Δούκισσα Νομικού που επέλεξε και εκείνη όπως αρκετοί celebrities να κάνουν Πρωτοχρονιά στο εξωτερικό να ποζάρει με μαγιό και σίγουρα θα τρίβεις τα μάτια σου!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ