Πρωτοχρονιά 2020: Λάουρα Νάργιες:«Σκόρπισε εγκεφαλικά» με την εμφάνισή της – Πιο σέξι από ποτέ!


Πρωτοχρονιά 2020: Η Λάουρα Νάργιες αφού έκανε τον απολογισμό της για το 2019, έκανε ρεβεγιόν με τους δικούς της ανθρώπους φορώντας το πιο σέξι και λαμπερό της φόρεμα!

Η χρονιά που πέρασε δεν ήταν και η καλύτερη για την Λάουρα, όπως επεσήμανε και εκείνη όμως εύχεται το 2020 να είναι η χρονιά όπως την έχει ονειρευτεί!

Η Λάουρα Νάργιες κάνοντας τον απολογισμό της έγραψε: «Cruising into 2020 like this ⭐ Δεν θα κάνω απλώς την ανασκόπηση της χρονιάς. Μια χρονιά στην οποία κατά μία έννοια έζησα την δεύτερη μου εφηβεία (μιας και δεν την έζησα ουσιαστικά ποτέ, αφού ήμουν αναγκασμένη τότε να ενηλικιωθώ απότομα με τον ερχομό μου στην Ελλάδα) με πολύ ευχάριστες στιγμές αλλά και δυσάρεστες, όπως την απώλεια της αγαπημένης μου γιαγιάς. Ξέρω ότι με προσέχει μαζί με τον μπαμπά μου και μου το έχουν αποδείξει μάλιστα. Θα κάνω λοιπόν την ανασκόπηση όλης της δεκαετίας που πέρασε, γεμάτη από επαγγελματικές και προσωπικές επιτυχίες, αποτυχίες, έρωτες, απογοητεύσεις, φιλίες, αλλά και προδοσίες, χαρά, λύπη, νέα ζωή, απώλεια. Μέσα από όλα αυτά ωρίμασα στην 29χρονη γυναίκα που είναι σήμερα και μόνο ευγνώμων μπορώ να είμαι. Νιώθω ευλογημένη. Είμαι πιο συνειδητοποιημένοι από ποτέ και έτοιμη να υποδεχτώ το νέο έτος κάνοντας την δική μου νέα αρχή. Εύχομαι να περάσετε όλοι σας μία απίστευτα όμορφη βραδιά και να ζήσετε το νέο έτος έτσι ακριβώς όπως το ονειρεύεστε! »!

Όσο για το πώς πέρασε την βραδιά της αλλαγής του χρόνου; Δες την και εσύ και σίγουρα θα εκπλαγείς με την σούπερ σέξι εμφάνισή της!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ